2777
2789
عنوان

خانواده شوهر

138 بازدید | 16 پست

سلام ماپارسال تیرماه خونه خریدیم بعدخواهرشوهرم نیومد برای خونه دیدنی مون مثلن خواهربزرگه بودبعدمن چندوقت پیش روضه داشتم اونودعوت نکردم حالادخترش واسه من قیافه میگیره امروزم تولدگرفتن منودعوت نکردن کلامنم شستم گذاشتمشون کنار،ازخانواده شوهرم متنفرم اصلن رفت وآمدنمیکنن یجورایی حسودن،جاریامم نگم چقدرنکبتن،واقعاچجوریه یه خواهربرادرشودوست نداشته باشه وخونش نره؟

دختری دارم ازخیابان بهارکوچه فروردین پلاک۳😍🥰🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شما دعوت نکردی اونم دعوت نکرده اگه دعوت میکردی شاید دست خالی نمیومد البته که خیلی هم بی احساسه شما نباید خودتو کوچیک میکردی بی تفاوت ولشون میکردی مهم نباشه اصلا واست بچسب به شوهرت تا پیشرفتتاتونو ببینن

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚
من برم دوکیلو سبزی بخرم بیام. خب نیان خب نکننواقعابرات مهم نباشه کسی ک نخاست نخاهبیخیال

والا بخداااا چطوری اینقدر حساسیت به خرج میدن ی سری عاااا

چ وقت بہ چیدِمان خدا شك نکن!💚
ولشون کن توهم خوب تفریح کن ولذت ببر اززندگیت خانواده شوهرمدلشونه ازسوزوندن عروس لذت میبرن

حالایدونه جاری دارم ازاین خواهرشوهرم حرف میبره به اون یکی بعدانقدم دوسش دارن دخترعموی مادرشوهرم میشه،اوناکلاباهم جورن یدونه منونمیتونن ببینن بااون یکی جاریم ک غریبه است

خوب شما دعوت نکردی اونم دعوت نکرده اگه دعوت میکردی شاید دست خالی نمیومد البته که خیلی هم بی احساسه ش ...

خوب اون بایداول خونه من میومد😐

شاید نیومدنش سبب خیری شد واسه قطع رابطه کردن تا به آرامش برسی تو زندگیت....منم قطع رابطه ام با خانواده شوهر اوایل از این قطع رابطه اذیت میشدم ولی الان به نبودشون عادت کردم و واقعا آرامش دارم و لذت میبرم از زندگیم 

حالایدونه جاری دارم ازاین خواهرشوهرم حرف میبره به اون یکی بعدانقدم دوسش دارن دخترعموی مادرشوهرم میشه ...

تا آخر  باهم جون جونی نمیمونن مطمئن باش یه روزی به اختلاف میخورن

شاید نیومدنش سبب خیری شد واسه قطع رابطه کردن تا به آرامش برسی تو زندگیت....منم قطع رابطه ام با خانوا ...

افرین اره بابانباشن خیلی بهتره آرامش بیشتری دارم واینکه من هرچقدرخوشبخت ترباشن اونامیسوزن 

حالایدونه جاری دارم ازاین خواهرشوهرم حرف میبره به اون یکی بعدانقدم دوسش دارن دخترعموی مادرشوهرم میشه ...

من اینقد خودم باجاریام خوبم و گرمم ومیجوشم بقران نمیفهمم جاری ک میگن ب هم حسادت میکنن چجوریه 

ولی تازگیافهمیدم اون بزرگه اونقد ک من تعریفش میدادم حتی براخاهرومادرشوهرم نیست حتی زورش برسه بدمم میکنه بعد سالها تازه دوماهه متوجهش شدم

💜ولی من دلم میخواد 🎵🎵🎵سیجل... هلیوم🎵🎵💜