🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.
نه معلوم که مشکلی نداره عزیزمچرابه خودت میگیری توتاپیکای قبلتم دیدم یه سریاعکس خواستنمنم فقط عکس خوا ...
مدارک پزشکیم همراه پوشه تو داشبورد هست من میدونم شماها ول نمیکنید و میخواید انگ دروغ گو بودن بزنید الان عکس دست دخترم رو میدم!!!! حوصله این کارا رو ندارم تهمت بزنید
اینکه تقریبا همه جا اعلام میکنی تازه عروسی خنده داره نه ناهار درست کردن یا نکردن😃فقط خواجه حافظ شیر ...
اخی گیر دادنت به اسی تموم شد نوبت منه ؟ دوست دارم اعلام کنم فکر نمیکنم به شما ربطی داشته باشه ها
تازه عروسم خب پس چی باید بگم بگم کهنه عروسم ؟؟
🌷من جزئی از خداوند هستم که روحش را در من دمیده🧖♀️و قدر خلق هر آنچه اشتیاق دیدنش را دارم به من داده ❤️🩹هر فکری که در سر دارم مانند بذری در خاک حاصلخیز ذهنم عمل میکند به همین خاطر با آگاهی کامل فقط افکاری را که در جهت اهداف و رویاهایم است انتخاب میکنم🤍تمام جهان هستی در خدمت من است تا هر آنچه عمیقا باور دارم در واقعیت ببینم به همین دلیل ثروت فروانی و فرصت های موفقیت را بسیار راحت میبینم 🌷درخواست دوستی ندید.