2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

974 بازدید | 62 پست

سلام دوستای گلم ،من پنج روز پیش سزارین اورژانسی شدم ،فشارم رفت روی ۱۸و دکترم گفت بچه که هیچ شما رو اگه الان نبریم اتاق عمل تشنج میکنی و از دستت میدیم ،من برای چک فشار رفته بودم و یه شب تحت نظر بودم اصلا فکرشو نمی‌کردم ،گفتم الان میرم خونه ،سن حاملگیم توی ۳۳هفته و ۶روز بود که بردن و از کمر به پایین بی حسم کردن ...دوستانی که اطلاع دارن و تاپیک هامو خوندن می‌دونن من مقاومت شریان رحمی و غلظت خون داشتم ،تا شکممو باز کردن دکترم بعد در آوردن پسرم گفت یا ابلفضل این چیه ....رگ شریان رحمی نازک شده بود و جداره نداشت بخیه میزدن پاره میشد،خدا بهم رحم کرد (جریان رفتن فشارم روی ۱۸رو بعدا براتون تعریف میکنم که چی شد)...گریه ی بچمو‌ شنیدم ولی نزاشتن رو سینم ،نتونستم ببینم ،دو روز نگهم داشتن و گفتن بچت توی دستگاهه...بعد دو روز از پشت شیشه بچمو دیدم ...منو مرخص کردن ،شیرمو میدوشم میریزم تو پاکت مخصوص هر دوساعت یه سی سی با سرنگ گفتن بهش میدیم ...الان بچم عفونت طحال گرفته ،شلنگ کردن دهن بچم 😭منع شیر شده چون بالا میاره دو روزه هیچی بهش ندادن ،تروخدا برای بچم دعا کنین ،شیر دارم نمیتونم بدم جیگرگوشه م..قربون اون چشاش بشم ،خواهش میکنم ازتون التماستون میکنم،به دست و پاتون میوفتم برای بچم دعا کنین زودتر حالش خوب بشه بتونم بغلش کنم زیر سینم بگیرمش...😭😭😭

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

الاهی به حق خانم فاطمه زهرا.مُحسِنش....بچه ات زود خوب بشه...برات صلوات می‌فرستم...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.  

لطفاً بیاین تاپیک آخرم ممنون

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی بمیرم درکت میکنم عزیزم انشاالله پسرت رو سالم و سلامت میاری خونه ♥️ من ۳۴ هفته زایمان کردم بچه زیاد بستری بشه عفونت میگیره 

بچه من ۹ روز بستری بود بد حال هم بود اگه خواهر شوهرم که پرستار اون بخش بود،نبودش، ممکن بود بچم دور از جون الان کنارم نباشه 

بعد از ۹ روز با رضایت شخصی آوردمش خونه چون خواهرشوهرم گفت بمونه عفونت میگیره تو خونه بهتره...

امیدوارم به حق امام حسین بچتو خیلی زود سالم بغل بگیری♥️♥️♥️♥️

عشق یعنی هزار بار قلبت رو بشکنه و تو با همون قلب شکستت هنوزم دوستش داشته باشی💔🫂 «همسرم»🌸کاربر «دلبرمومشکی2»هستم از سال ۱۳۹۹عضوم🌸💗خسته تر از آنم که بدانی...

الهی بگردم،ان شالله هم خودت و هم بچه حالتون خوب میشه،

منم این مشکلات رو داشتم ولی الان دخترم داره میره کلاس پنجم،

من ۳۱ هفته سزارین شدم و ۲۶ روز دخترم تو ان ای سی یو بود.

خدا خودش نگهدارش باشه ان شالله ،از یه متخصص یا فوق تخصص نوزاد دیگه مشورت بگیرین ،برین مطبشون.

عزیزم منم سن بارداریم مثل شماست. انشالله زودی همه چی روبراه شه، هم خودت هم نی نی حالشون خوب بشه، بغل ...

ان شاالله،خیلی بی قرارم ،میرم به امید دیدن بچم که بهتر شده باشه با گریه برمیگردم ،جلو چشمم بالا اورد چشماشو با یه چی بسته بودن شلنگ دهنش یه وری خواب بود یا بی حال افتاده بود نمیدونم 😭سه بار رفتم بیمارستان دیروز ،ولی بی حال افتاده بود ،هر روزم قدر یه ماه میگذره

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

[QUOTE=353540379] الاهی به حق خانم فاطمه زهرا.مُحسِنش....بچه ات زود خوب بشه...برات صلوات می‌فرستم...اللهم صل علی محمد .. ]

خدا خیرت بده عزیزم ،ممنون از دعات 🫂