چقدرم زشته من میبینم میترسم وای به حال بچه همکارم خریده 14 تومن برای بچش......... اسکله نه؟ میگه فیک نیست اصله آخه زن چرا انقدر خلی خدا بببین پولو به کی میدی اخخههههههه
اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/
اینم گرون بوده فک کنم خواهرش برای بچش خریده گفته به عنوان هدیه این گفته نمیشه همین جوری 14 تومن داده
اصلا مهم نیست خدا رو قبول داری...... نداری نماز میخونی.... نمیخونی؛ کافری یا مسلمونی..... اعتقاد داری یا نداری..... اینا مهم نیست فقط بدون امام حسین متعلق به همه این گروه هاست..... اینو کسی میگه که تو اوج تاریکی؛و بی پناهی؛ حسین درحق اش پدری کرد کسی که اصلا امیدی نداشت/
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)
14 میلیون تومان؟!!! یه سلبریتیه لیسا فکر کنم اون ترندش کرد
نه نخریده ها.......
خاله اش براش خریده این همینجوری 14 تومن داده به خواهرش
پول ایران بی ارزش هست وقتی یه بستنی میهنی ۲۰۰ هست دیگه عروسک معلوم هست با دلار ازاد و واسطه و سود چ ...
خیلیییییی زیاده آخه اسکوله خیلییییی
بعضی هستند گله گوسفندان هم از کنارشون رد بشه حالت چهار دست و پا به خودشون میگیرند و قاطی گله میشن ...
تازه میگفت این اصله هاااااا این اصله هااااااا اصله