سلام دوستای گلم ،من پنج روز پیش سزارین اورژانسی شدم ،فشارم رفت روی ۱۸و دکترم گفت بچه که هیچ شما رو اگه الان نبریم اتاق عمل تشنج میکنی و از دستت میدیم ،من برای چک فشار رفته بودم و یه شب تحت نظر بودم اصلا فکرشو نمیکردم ،گفتم الان میرم خونه ،سن حاملگیم توی ۳۳هفته و ۶روز بود که بردن و از کمر به پایین بی حسم کردن ...دوستانی که اطلاع دارن و تاپیک هامو خوندن میدونن من مقاومت شریان رحمی و غلظت خون داشتم ،تا شکممو باز کردن دکترم بعد در آوردن پسرم گفت یا ابلفضل این چیه ....رگ شریان رحمی نازک شده بود و جداره نداشت بخیه میزدن پاره میشد،خدا بهم رحم کرد (جریان رفتن فشارم روی ۱۸رو بعدا براتون تعریف میکنم که چی شد)...گریه ی بچمو شنیدم ولی نزاشتن رو سینم ،نتونستم ببینم ،دو روز نگهم داشتن و گفتن بچت توی دستگاهه...بعد دو روز از پشت شیشه بچمو دیدم ...منو مرخص کردن ،شیرمو میدوشم میریزم تو پاکت مخصوص هر دوساعت یه سی سی با سرنگ گفتن بهش میدیم ...الان بچم عفونت طحال گرفته ،شلنگ کردن دهن بچم 😭منع شیر شده چون بالا میاره دو روزه هیچی بهش ندادن ،تروخدا برای بچم دعا کنین ،شیر دارم نمیتونم بدم جیگرگوشه م..قربون اون چشاش بشم ،خواهش میکنم ازتون التماستون میکنم،به دست و پاتون میوفتم برای بچم دعا کنین زودتر حالش خوب بشه بتونم بغلش کنم زیر سینم بگیرمش...😭😭😭