2777
2789
عنوان

زایمان زودرس

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 62 پست
انشاالله به سلامتی نی نی مرخص میشه میاد خونه عزیزم❤️ نگران نباش میگذره این روزای سخت خاطره میشه برات ...

امید به خدا گلم ،ان شاالله 🫂♥️

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
کاملا درست میکنم...ولی بسپار بخدا تو که مقصر نبودی...بعدم بهش میرسه خوب میشه

خدا کنه بهش برسن ،روی دستگاه رو میپوشونن بچه از گریه هلاک میشه کسی بالا سرش نبود ...خدایا خودت کمکم کن

خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت می‌خوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=353540564] الهی بمیرم 😭😭 خیلی ناراحت کنندس ان شالله خوب میشه زیاد غصه نخور شیر داری برات خوب نیس برای نی نی ه ... 

دور از جونت عزیزم ،خدا نکنه 🫂

خیلی سعی میکنم آروم باشم ولی نمیشه ،همش صورتش جلوی چشممه ،مادرای دیگه رو میبینم اونجا کنار بچشون شیرش میدن همش میگن بخواب دیگهههه،مامانی صبحونه نخورده ،خوابم میاااد ،منی که حاضرم الان ده دقیقه جای اونا باشم و از خستگی بمیرم ولی بچم زیر سینم شیر بخوره،میدونم اونا هم این دوران رو گذروندن دیدن این صحنه ها برام سخته اینکه سینم از شیر درد میگیره و مرتب خالیش میکنم ولی نتونم یه قطره بدم بچم یا بغلم بگیرمش

ایشالا سلامتیش عزیزم..غصه نخور بسپارش بخدا...

ماهم دعاش میکنیم ایشالا ب ابن زودی بغلت بگیری

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
ان شالله زودتر خوب میشه و میاد پیشت عزیزم.

ان شاالله،ممنونم ازت🫂♥️

قربونت برم خدا بزرگه ، بخدا خوب میشه بچت ♥️ زود بغلش میگیری میفهمم حالتو من روز و شبم رو گریه پر کرد ...

خدا خودش بهم رحم کنه 😭🫂♥️

ایشالا سلامتیش عزیزم..غصه نخور بسپارش بخدا...ماهم دعاش میکنیم ایشالا ب ابن زودی بغلت بگیری

سلامت باشی عزیزدلم 

ان شاالله ،ممنون از دلداریت🫂♥️

عزیز دلم لطفا قشنگ برو یه جا که کسی نیست بهت بگه گریه نکن ، بشین حسابی گریه کن و خودتو خالی کن خیلی مهمه که حتما گریه هات رو الان بکنی 

بعد که تخلیه احساسات داشتی بشین فکر کن و ببین توی موقعیت الان چطوری میتونی برای بچه ت یه مادر موثر باشی؟  

شیرت رو بدوش فریز کن که بعدا بتونی به بچه ت از آغوز شیرت بدی 

برو NICU بگو بذارنش بغلت تماس پوست با پوست به شدت به بچه ت کمک می‌کنه که زودتر خوب بشه این از نظر علمی اثبات شده لباست رو بزن کنار و قشنگ بچه رو بذار روی بدن خودت 

موقعی که میری بالاسرش فاز افسردگی و گریه برندار بچه کاملا احساس مادر رو میگیره شاد باش واسش حرف بزن ،  بهش عشق بده ، نوازشش کن بوسش کن بوش کن 

هزاران بچه مثل نی نی شما به سلامتی مرخص شدن بچه شما هم همینطور میشه مهم اینه که بتونی خودت رو مدیریت کنی 

این روز ها تموم میشه 

دوست داری از این روزها چه خاطراتی داشته باشی ؟ الان وقت ساختن اون خاطراته 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیز دلم لطفا قشنگ برو یه جا که کسی نیست بهت بگه گریه نکن ، بشین حسابی گریه کن و خودتو خالی کن خیلی ...

وااااااااای خدایاااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭چقدر میفهمی ،همش می‌خوام خودمو خالی کنم نمیزارن ،گریه نکن گریه نکن ،دارم خفههههههه میشمممممممممممم،هیچکس نمی‌فهمه حال منو فقط میگن خوب میشه غصه نخور قوی باش به خودت برس ،من کوفت بخورم وقتی بچم نمیتونه شیر بخوره و پاکت پاکت شیر فریزر شده دارم ،مادرشوهرم میاد تیکه میندازه میگه قربون حکمت خدا بشم یکی بچش تو بغلشه شیر نداره بده یکی شیرش زیاده بچش تو دستگاهه و نمیدن بهش ،نمیفهمن حال منو ،خدا خودش بهم صبر بده این روزا بگذره فقط ،بتونم بچمو بیارم خونه ،ممنون از حرفات ،درست میگی ولی متاسفانه منو تنها نمیزارن ،تو دسشویی تو حموم شوهرم باهام میاد ...دلم عین سیر و سرکه میجوشه ،فقط ورم شکم بچم بخوابه بفهمم درد نمی‌کشه شیرش رو میخوره جای یه ماه دو ماه بمونه ،من اول مهر بخیه مو بکشم میرم پیشش میمونم ،متاسفانه بخیم ورم کرده یه قسمتش دیشب بیمارستان بودم چک کردن و اسپری نانو نی واشا دادن،بدبختی نمیتونم الان برم بمونم، توی این پنج شیش روز یبار دادن بغلم ...

بزارن بغلم بگیرم حتما چیزایی که گفتی رو انجام میدم ،خدا خیرت بده ،از خدا هر چی میخوای ده برابرش رو بهت بده که سبکم کردی

با اینکه مجردم ولی با دیدن تاپیک‌ت خیلی دلم گرفتخدا به دلت آرامش بده اسی…

فدای دلت گلم♥️🫂

ممنونم ازت

وااااااااای خدایاااااااااااااااا😭😭😭😭😭😭😭😭چقدر میفهمی ،همش می‌خوام خودمو خالی کنم نمیزارن ،گری ...

عزیزم میفهمم چقدر نیاز به تخلیه احساسات داری به شوهرت بگو من نیاز دارم برای این مسأله گریه کنم وقتی میگی گریه نکن مجبورم خودمو سانسور کنم و بریزم توی خودم و غمباد بگیرم 

اگر گریه نکنم به این معنی نیست که این نیاز به تخلیه روانی وجود نداره 

بذار من دلمو سبک کنم با گفتن قوی باش گریه نکن مجبورم نکن احساسات خودم رو انکار کنم جوری که انگار واقعی نیستن ، من دلم گرفته و نیاز دارم این گریه رو خالی کنم تا بتونم به خودم مسلط بشم  ، برام یه شرایطی رو فراهم کن بهم یه آغوش امنی بده که بتونم بلند بلند گریه کنم میتونی بهش پیام بدی همینا رو بگی 

اگر اصلا همکاری نمیکنه بفرستش دنبال نخود سیاه بزنه بیرون از خونه 

ان شاالله بخیه هات زودتر خوب بشه عزیز دلم و بتونی بچه ت رو به زودی توی بغلت حسابی عشق بدی 

و اینو بدون تنها نیستی 

باور کن باور کن خیلیا این روزهای تو رو گذروندن و این روز هاشون به سلامتی تموم شده به خدا پناه ببر برای آرامش شما و سلامتی بچه ت از ته قلبم دعا میکنم عزیز دلم 

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

عزیزم میفهمم چقدر نیاز به تخلیه احساسات داری به شوهرت بگو من نیاز دارم برای این مسأله گریه کنم وقتی ...

فدای قلب مهربونت بشم من ،فدای درک کردنت بشم که میفهمی چی میکشم 

خدا خیرررت بده ،حرفات پر از آرامش بود برام ،کاش بودی الان کنارم بغلت میکردم ،از پشت گوشی کلی بوس و بغل میفرستم برات ،چقدر خوبه که اومدی توی تاپیکم،ممنونم ازت 😭😭😭♥️🫂😘🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂🫂

فدای قلب مهربونت بشم من ،فدای درک کردنت بشم که میفهمی چی میکشم خدا خیرررت بده ،حرفات پر از آرامش بود ...

خدا نکنه عزیزم ، عزیز دلی  ❤️😍❤️😍❤️