2777
2789
عنوان

خرید سیسمونی

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 25 پست
از دی جی کالا ؟راضی هستی ؟الان میرم نگاه میکنم لباساشو 

بله عزیزم خیلی کیفیت وسایلش خوبه قیمتشم نسبت به جاهای دیگه خیلی خوبه مخصوصا الان که تخفیف داره

ممنون میشم برای خوشبختی و ازدواج خواهرم صلوات بفرستین  
به نظر من از خیلی چیزها میشه صرف نظر کرد: مثلا کالسکه خیلی گرون اصلا کاربرد نداره در این پیاده روهای ...

کریر استفاده نمیشه ؟من فکر میکردم خیلی واجبه 🤔🤔

اَلسَّلامُ عَلَیکَ یا اَباعَبدِلله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کریر استفاده نمیشه ؟من فکر میکردم خیلی واجبه 🤔🤔

تجربه خودم بهت بگم کریر یه خوبیایی داره مثلا خونه کسی بری بچه رو برا واکسن ببری یا رستورانی جایی چون خیلی کوچیکه تو دست سخته و اونجا هم نمیشه همش بغل کرد البته بستگی به رفت و آمداتم داره 

محل خرید هم بهار از همه جا بهتره من جمهوریم رفتم جنس بنجلاش ارزونه وگرنه بعضی چیزاش حتی از بهارم گرونتره 

برا لباس مارک بی سی سی تو ایرانیا خوبه اما از لحاظ قیمتی حساب کنی بری شعبه ال سی وایکیکی ترک بخری به نفعته تا بی سی سی 

من برای دخترم کلا از استانبول سیسمونی خریدم. برای شلوار منزلی ها مثلا حواست باشه که شلوار داخل کرکی هاش دمپاش تنگه اکثرا یا شاید دختر من مچ 7اش تپله قربونش برم.... نمیدونم ولی حواست باشه هر چی میخری کش بیاد تا تنگ نباشه. بلوزهای دوتایی ال سی هم جنسشون خوب نیست زیاد... دیگه قیمتش هم ارزونه خیلی به نسبت بقیه لباساش. من در این حد استفاده میکنم که مثلا مهمونی برم و بخوام لباس نو تنش باشه حتما از این ست دو تایی چند رنگشو خریدم. یا اینکه مثلا تو مهمونی بخوام غذا بهش بدم بعدا، اگه کثیف شد حتما با لباس نو عوض کنم. بدم میاد لباس استفاده شده تو مهمونی تن کنه که کسی بخواد بگه تمیز نبود یا لک داشت یا ..... نو که باشه حرفی نمیمونه.... آخه متأسفانه دور و برم وسواسی زیاد داریم....

دختر من چند دست لباس شابن و به آوران و برگ سبز هدیه گرفته جدیدا که شابن رو از بدو تولدش دارم استفاده میکنم و خدایی راضی هستم. به آوران و برگ سبز رو هم تا حالا دو بار شستم راضی ام از جنسش. 

لباسای مادرکر هم که حرف نداره، با بچه کش میاد لباساش.... یقه هاشم خیلی راحته....

چه مارکایی خریدی؟

مارکای مختلف 

از رامینا شاپ همه چیو خریدم، لباساشم از یکی از فامیلامون

وقتی یه شهر دیگه و نزدیک خانواده شوهر ازدواج میکنید، در واقع ازدواج نکردید به اسیری رفتید😒😒😒😒😒😒یک جور خودکشیه

عزیز برای لباس تو خونه ای من از بی سی سی و آشور خیلی خرید کردم واقعا جنساش خوبه تو ایرانی ها . از ال سی و کارترز و مادر کر و کارامل هم خرید کردم ولی خوب قیمت ها بالاس . کیفیت لباسای نکست هم خوبه. 

از نمایندگی های هپی لند هم میتونی خرید کنی کارای قشنگی داره.

چند دست لباس نیلو و شابن گرفتم نسبت به بقیه کیفیت پایین تری داره . 

بهداشتی ها رو چیکو گرفتم ماستلا هم خوبه ولی قیمتش بالاتره 

برای حوله مادرکر گرفتم از اینا که هم تنپوش داره هم دورپیچ خیلی بهتر از جعبه ای هاس که به اسم ترک دارن میفروشن .