2777
2789
عنوان

خیانت شوهر غیرتی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 59 پست
وای خدا آدم تو این جامعه دیگه به کی اعتماد کنه؟

به هیچکی واقعا به هیچکی من میگفتم این با زن لخت تو یه اتاق باشه نگاهش نمیندازه 

دختر بدبخت یه عکس سر باز گذاشته بود بهش رحم نکرد لجن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به هیچکی واقعا به هیچکی من میگفتم این با زن لخت تو یه اتاق باشه نگاهش نمیندازه دختر بدبخت یه عکس سر ...

وای خدا مخم نمیکشه دیگه  

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
چه پروووو میخواستی بگی با خراب کاری هات گند زدی به زندگیم. باید میگفتی بچه ها باید ببینن باباشون چه ...

حسابی از خدمتش دراومدم میگه فقط محض سرگرمی وخنده بوده اسگلش کرده بودم 

گفتم اسگل منم اگه حرف تو رو باور کنم هول 

ببین این امسال اربعین رفت پیاده روی اومد رفت از اون ور مشهد نمازش ترک نمیشه وقتی از این بر بیاد از ه ...

خیلی رابطمون داغونه در کمال ادب و احترام بدون هیچ حسی عین خواهر و برادر که بد همو نخوان اونجوری شدیم مخصوصاااااا من 

حسابی از خدمتش دراومدم میگه فقط محض سرگرمی وخنده بوده اسگلش کرده بودم گفتم اسگل منم اگه حرف تو رو با ...

میخواسته جمع کنه دیده آب قطعه

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
میخواسته جمع کنه دیده آب قطعه

بقدری کتک خورد شوک شده بود کاری نمیتونست بکنه 

تازه غروب اومده میگه من خودم میدونستم روبیکا کپی تو گوشی تو خواستم بهت تلنگر بخوره 

یکی دیگه خوابوندم دهنش گفتم منو مثل خودت دراز گوش فرض نکن 

بقدری کتک خورد شوک شده بود کاری نمیتونست بکنه تازه غروب اومده میگه من خودم میدونستم روبیکا کپی تو گو ...

وای فکر کرده دوتا گوش دراز داریم.

من 76 هستم

الهی بمیرم. بخدا آدم با همین اتفاق ها حتی تو جوونیش هم پیر میشه. فعلا فقط بچه هات برات مهم باشن گور بابا بقیه