2777
2789
عنوان

خیانت شوهر غیرتی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 59 پست
شاید ولی خودش باعثش بود با دست بلند کردنش روی من

مردا حالیشون نمیشه فقط حس خوب و بد تو ذهنشون میمونه من از زندگیت هیچی نمی‌دونم نمیتونم قضاوتت کنم ولی خب خیانت بخشیدنی نیست چیزیه ک همه میدونیم ب کسی چشم داشته باشه دیگ بدتر...دست رو زن بلند کردن نداریم اصن

من اصلاااا شوهرمو نمیبینم یعنی اصلاااا بهش اهمیت نمیدم فقط ب پول فکر میکنم یعنی ممکنه....

خیلی اشتباه میکنی تو نبینیش تشنه محبت میشه میره سراغ کسی ک بهش محبت بکنه

داعما یکسان نباشد حال دوران، غم مخور

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقدر زدم دستاشو کلا چنگ انداختم چند تا هم کشیده آبدار زدم کاش آتیشش میزدم

باید انقدر میزدیش تا دلت خنک بشه یکی نیس بهش بگه بیشعور زن و بچه داری بشین پای زندگی خودت

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
من اصلاااا شوهرمو نمیبینم یعنی اصلاااا بهش اهمیت نمیدم فقط ب پول فکر میکنم یعنی ممکنه....

ببین این امسال اربعین رفت پیاده روی اومد رفت از اون ور مشهد نمازش ترک نمیشه 

وقتی از این بر بیاد از هر آدم دیگه ای بر میاد 

ببین این امسال اربعین رفت پیاده روی اومد رفت از اون ور مشهد نمازش ترک نمیشه وقتی از این بر بیاد از ه ...

وای خدا آدم تو این جامعه دیگه به کی اعتماد کنه؟

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
غلط کرده برای توجیه خودش میگه.هیچ زن و مردی کامل نیست و نمیشه و نباید صد خودشو بزاره

گوه میخوره 

اگه کمم گذاشتم خودش باعث شد انتظار داشت از این ور بکوبه تو دهن من از اون طرف شب برم عین مار تو بغلش

تازه طلبکاره چرا جلوی بچه ها داد زدی منو پیش بچه ها خراب کردی

چه پروووو میخواستی بگی با خراب کاری هات گند زدی به زندگیم. باید میگفتی بچه ها باید ببینن باباشون چه غلطی کرده