2777
2789
عنوان

خیانت شوهر غیرتی اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 1679 بازدید | 59 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی بمیرم. بخدا آدم با همین اتفاق ها حتی تو جوونیش هم پیر میشه. فعلا فقط بچه هات برات مهم باشن گور ...

خدا نکنه گل 

الهی اون بمیره راحت بشم 

زن بودن خیلی سخته فقط از الان دلم برای آینده دخترم کبابه اعتمادم به همه از دست رفته 

بره بمیره لیاقت نداره به خدا هیچی کم ندارم نمیدونم چه مرگش بود دلم خوش بود خائن نیست مومن خاک تو سرش

دقیقا از کسی ضربه خوردی که انتظار نداشتی!

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
خدا نکنه گل الهی اون بمیره راحت بشم زن بودن خیلی سخته فقط از الان دلم برای آینده دخترم کبابه اعتمادم ...

خداوند دایره انسان های اطراف شما را کم میکند.... چون مکالماتی را میشنود که شما نمیشنوید!
آینده ای نمونده دیگه هر چی بیشتر میگذره به جای آروم شدم بیشتر جگرم میسوزه یاد کارایی که براش کردم حم ...

خیانت همینه دردش

به مرور فکر میکنی کمبود داری و دچار عقده میشی

طول میکشه تا اروم بشی ولی میشی

مطمئن باش یه روزی میاد که با خوشحالی میای تاپیک میزنی که ازش جدا شدی و زندگی داره روی خوشش رو به تو و دختر گلت نشون میده  

خیانت همینه دردشبه مرور فکر میکنی کمبود داری و دچار عقده میشیطول میکشه تا اروم بشی ولی میشی

میشم ولی سردتر از قبل میشم 

تا میام بهش نزدیک بشم یه گندی بالا میاره بعد میگه تو مخبت نمیکنی دیگه نمیگه من باعث این همه عذاب تو هستم 

مطمئن باش یه روزی میاد که با خوشحالی میای تاپیک میزنی که ازش جدا شدی و زندگی داره روی خوشش رو به تو ...

امیدوارم عزیزم 

واقعا خسته شدم ازدواج اشتباه عین یه باتلاق میمونه هر چی بیشتر دست وپا بزنی هر روز ابعاد جدیدی از ذات کثیف شوهرت رو میشه  

ممنون گلم با هم صحبتی باهات آروم شدم💔 خدا همیشه دلتو آروم نگه داره هوش قلبم 💖💖

ممنون فدات شم سلامت باشی. یوقت خدایی نکرده نا امید نشی ها! مطمئن باش اون بالا سری هواتو داره    

امیدوارم عزیزم واقعا خسته شدم ازدواج اشتباه عین یه باتلاق میمونه هر چی بیشتر دست وپا بزنی هر روز ابع ...

متاسفانه همینطوره. دعا میکنم که خیلی زود لبخند رو لب های قشنگت بیاد