2777
2789
عنوان

رو مخ ترین تاپیک 😂👍🥺🧐😭😯😏

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 80 پست
همونی ک مادرشوهرش دو تومن داده بود😂😂😂

ببین شاید باورت نشه ولی این احمق پاچه منو گرفت ول نمیکنه.من رفتم تو تاپیکش گفتم چرا چرت میگی کجا پسر به دختر ارجعیت داره چرا انقد نادونی.وای منو ول نمیکنه تو همه تاپیکام داره پست میزاره🥴میگه پسرم از شاهزاده نازش بیشتر خریدار داره همه نار پسرمو میخرن برو تاپیک اخر من پستاشو ببین هرچی هم سعی میکنم جواب ندم چون نادونه،ولی منو ول نمیکنه هرروز چکم میکنه ببینه پست جدید گذاشتم یانه😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین شاید باورت نشه ولی این احمق پاچه منو گرفت ول نمیکنه.من رفتم تو تاپیکش گفتم چرا چرت میگی کجا پسر ...

وای خداا این دیگه کیههههه😐😂😂😂

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

اره اره😂👌

يكي هم بود نميدونم هنوز باشه يا نه با چند تا كاربري ميگفت حقوق فلان شغل چنده هر روز ي شغلي رو ميگفت وقتي بهش ميگفتم برا چي ميخاي ميگفت پروژه تحقيقاتي در حالي ك از  شغل و تحصيلات شوهرش راضي نبود و ميخاست بدونه اگه با كي ازدواج ميكرد حقوق بيشتري داشت

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

اون دختر خون بس من همشو خوندم گفت چند ساله مادرشو ندیده بعد این تاپیک که پربازدید شد مادرشو دید😐داس ...

نگو ک دروغ بود

البته قبول دارم ی کم افسانه ای بود 

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

فقط فقط فقط تاپیک های حس ششم،کاش میشد دیگه نبینم از این تاپیک ها اکثرا هم تو پر بازدید هس،واقعااا عصبیم میکنه،اخه چرااا

الان تو این لحظه فقط میتونم در وصف خودم به قول محمد یغمایی بگم: نشسته ام وسط زندگی...صبور...غمگین...امیدوار...خسته و ادامه دهنده...ادامه دهنده...
فقط فقط فقط تاپیک های حس ششم،کاش میشد دیگه نبینم از این تاپیک ها اکثرا هم تو پر بازدید هس،واقعااا عص ...

من حالم بهم میخوره از اینا 😂

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

اصلا من تابحال زن به این احمقی ندیدم خودشو که زنه خارو خفیف میدونه میدونه ارزش پسر یه چیز دیگه س

تو کدوم تاپیکت هس؟😂بگو برم پیاماشو بخونم

اسم کاربریش چی بود،😂😂؟

فقط تگش نکن

چرا نمیفهمین؟کاربری دست ۲نفره خب؟ یکیشون درس میخونه یکیشون فااال میگیره 

تو کدوم تاپیکت هس؟😂بگو برم پیاماشو بخونماسم کاربریش چی بود،😂😂؟فقط تگش نکن

برو تاپیکم درمورد پسرم که گفتم حال مرده رو گرفتم فقط ببین این چرا دست ازسرمن برنمیداره احمق😂

اون دختر خون بس من همشو خوندم گفت چند ساله مادرشو ندیده بعد این تاپیک که پربازدید شد مادرشو دید😐داس ...

😂😂😂😂👍

اینو منم دیدم

یه مدت اکانت دست دخترم بود.. الان خودمم💔🤚دکترای جامعه شناسی که نتونست جامعه رو بشناسه 😶

امروز یه خانومی تاپیک زده بود می‌گفت 

یه خانومی رو یادتونه ک شوهر داشت و یه بچه شش ماهی 

عکس نودهاش رو تاپیک می‌ذاشت اون منم 

می‌گفت از بیکاری زیاد عکس نوداشرو می‌ذاشت تاپیک 

با سوتین و لباس زیر 

يكي هم بود نميدونم هنوز باشه يا نه با چند تا كاربري ميگفت حقوق فلان شغل چنده هر روز ي شغلي رو ميگفت ...

😂😂😂😂کامل یادم نیست ولی اره یه همچین چیزی ته ذهنم هست.

چهل کیلو خاویار یادمه

بااون خانمی که میگفت لباس زیرای کثیفمو میدم خدمتکار بشوره

یه فقیهه هم بود بچه تبریز دستبند سی میلیونیشو گم کرده بود

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹