2777
2789
عنوان

رو مخ ترین تاپیک 😂👍🥺🧐😭😯😏

| مشاهده متن کامل بحث + 866 بازدید | 80 پست
دیروزم یه تاپیکی بود که خانمه پرسیده بود آیا تاریکی اتاق موقع نزدیکی روی رنگ پوست جنین تاثیر داره🤪 ...

اون تو خودش تاریک هست😅

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

تاپیک هایی ک بعد از چند صفخه معلوم‌میشد دروغ و چرته همیشه رو مخ هستن

مثل دختری ک تاپیک زد ک شوهرم ۵۰ سالشه خودم ۲۴

باهاش دعوام شد دست انداخت گردنم و تهدید کرد و رفت تو اتاق..بعد هم عکس گذاشت از ی مرد میانسال خوشتیپ‌ ک دوستان عکسو سرچ کردن دیدن ی مرد توی نیویورکه‌...نمیدونم چشونه‌ و چرا اینقدر دروغ میبافن

آن که را ارزش دهی انسان بماند آرزوست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه ام بود مادرشوهرش براش گوشت نذری فرستاده بود گیر داده بود به طفلی میگفت مگه ما سگیم اینو فرستاده برامون😂 

" قانع کردن یک برده به اینکه تو برده نیستی و باید آزاد باشی سخت ترین کار برای نجات بردگان است"هریت تابمن

برا من بیشتر تاپیک سلام صلوات و مذهبی رو مخه البته بیشتر از این نظر که دلم میخاد اعتقادشونو زیر سوال ...

چرا؟ 

برام سوال شد 

قصد توهین ندارم 🙏

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
یه دختری بود سال ۴۰۱ بالای هشتاد تا تاپیک زده بود که ایا راسته درامد صافکار ماشین صد میلیونه؟

اره اينو يادمه روزي ٦ تا تاپيكش همين بود

بله خودمم عكس پروفايلم حذف كردم تا خود سايت برام عكس بذاره

با هیچ کدوم تاپیک ها تا حالا مشکل نداشتم😂

ی لحظه فکرها و غصه هایی که تو سرته بریز دور برو ی چایی بریز برو توی هوای آزاد بخور توی این هوای سرد حال میده بیخیال غم دنیا آخرش ی تیکه خاکه دوست من اینقدر سخت نگیر😅

یکی دیگه ام بود مادرشوهرش براش گوشت نذری فرستاده بود گیر داده بود به طفلی میگفت مگه ما سگیم اینو فرس ...

😂😂😂😂

.. 💜🫰🏻 مومن کیدرامرم 😎... این کاربر نتونست دل از نی نی سایت بکنه.. با این که دلشو شکستن! 
اره اينو يادمه روزي ٦ تا تاپيكش همين بود

اره اره😂👌

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹

یه کاربر هم بود همش عکس میذاشت و نشون میداد فیتنس کار میکنه وای چقدرم رو عکساش حساس بود و سریع پاک میکرد!

حتی برای خیلیا از جمله کاربر مصی برنامه می‌نوشت واسه رژیم غذایی

آخرش لو رفت عکساش همه فیک بوده😐

مهشید جون خوبید؟امروز کوه رفتید ؟ 😍

مرسی عزیزم شما خوبین؟

امروز سردرد کشیدم🥴☹ و افتاده بودم خونه

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...