2777
2789
عنوان

روانی ترین همسایه

256 بازدید | 26 پست

ما یه باغی خریدیم که توی کوچه مون یکی از همسایه ها خونه ساخته داره زندگی می کنه،و گوسفند داری میکنه، 

اولش دیدیم گوسفند هاشو می‌آورد توی باع ما و درخت هارو میخوردن،

بعد اذیت کردن هاش بیشتر شد

تا جایی که گفت گوسفندم گم شده و ما رو راه نمیداد،

ما هم قانونی شکایت کردیم،هشت ماه طول کشید

تا بالاخره قاضی هم جریمه ش کرد هم گفت باید کلید مون رو تحویل بده

بعد ۸ماه رفتیم باغ مون به من و همسرم حمله کردن و مارو زدن

و جالب ترش اینکه خودشون هم از ما شکایت کردن که ما اونارو زدیم!از حرص اینکه یبار جریمه داده و محکوم شده

الانم که جرعت نمی کنیم بریم باغ

به یکی سپردیم مشتری ببره،تا بفروشیم اونجا رو

امروز یه مشتری اومد باغ رو پسندیده بود،که یهو این همسایه دیوانه اومد و به مشتری گفت این زمین مشکل قانونی داره و نخرید و ما اینجا گوسفند داری می کنیم،

مشتری هم پرید

از طرفی میوه های باغ رسیده،میترسیم بریم اونجا میوه بچینیم

کمک مون کنید😭

قانون هیچ کاری نمی کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنیم عزیزم؟

خاک به سرم 

حرص‌منو درنیار 

برو بیرونشون کن مگه شهر هرته؟ 

برین پیش بخشداری دهیاری و.. چی داره اونجا 

صاحب قبلیش رو بیارین 

از صاحب قبلیش شکایت کنین 

واااا اعصابم خورد شد 

اینا منو شوهرمو میخواستن مگه چهارطرف باغ دیوار نداره؟چجوری گوسفند میاوردن بعدشم کتک خوردید بازم شکای ...

خب شکایت کردیم،کلا روال قانونی طولانی هس،

همه ش بریم کتک بخوریم بعد شکایت کنیم؟

بعد میگم انقد پرروعن ما رو زدن،بعد از ما شکایت کردن،برنامه داره شاهد دروغین بیاره،

البته بابت سرقت گوسفند شکایت کرد،و هیچی شد،ماهم بابت افترای سرقت شکایت کردیم محکوم شد،ولی یه ساله عمرمون توی دادگاه پاسگاه هستیم

شر خر بگیرید مشتری ببرید

همون مشتری اول که نمی پسنده،ده تا باید ببینه یکی شون پسند کنه،

بعد مشتری دوباره میره اونجا سر میزنه که قشنگ بررسی کنه و باز اونارو میبینه

چیکار کنیم عزیزم؟

چمد نفرو جمع کنین که ظاهرشون خلاف باشه، تا میتونید بزنینشون

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
خاک به سرم حرص‌منو درنیار برو بیرونشون کن مگه شهر هرته؟ برین پیش بخشداری دهیاری و.. چی داره اونجا صا ...

صاحب قبلی برادره همین عنتره،از اونم شکایت کردیم وحشی تر شد،شورا هم فامیل شون هس،

حکم بگیرن دیوا ر بکشین

همین سمتی که دیوار داریم زده با چکش دیوار رو شکونده،

بعدش برا دیوار کردن سمت دیگه باید چنتا درخت رو بزنیم که میگن درخت قطع کنی خون بپا می کنیم