2777
2789
عنوان

روانی ترین همسایه

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اون زمانی که حمله کردن زنگ می زدین پلیس یا فیلم میگرفتی اون زمین مال شماست هر وقت اینجوری کردن زن ...

عزیزم رفتم گوشی مو دربیارم که از لحظه حمله ی ۴تایی شون به شوهرم فیلم بگیرم،یکی شون اومد بمون حمله کرد تنمو کبود و زخمی کرد،من فقط۲۸سالمه،از نظر روحی داغون شدم،

زنگ زدیم پلیس اومد،اونا قبل ما زنگ زده بودن پلیس و الکی گفتن ما زدیم شون و شکایت هم کردن

همین سمتی که دیوار داریم زده با چکش دیوار رو شکونده،بعدش برا دیوار کردن سمت دیگه باید چنتا درخت رو ب ...

مام یه زمین خریدیم 

زمین پشت سری مون راه نداشت 

میگفت سه‌متر از زمین شما راه ماس 

شکایت کرد سه سال اومد و رفت آخرش رای به نفع ماشد

مام یه زمین خریدیم زمین پشت سری مون راه نداشت میگفت سه‌متر از زمین شما راه ماس شکایت کرد سه سال اومد ...

اخه اینا هفته ای یه شکایت الکی میکنن،دفعه آخر تمام خواهر برادر ها هفت نفری شکایت کردن که شکر خدا هیچی شد ،ولی ایندفعه دارن از سهمیه فرزند شهید بودن مادرشون استفاده میکنن و به دروغ شکایت ثبت کرده که ما به قبر شهید فحش دادیم،خیلی آدمای کثیفی هستن،خیلی