2777
2789
عنوان

شما گوشی دست دو خواهرشوهرتون میگیرید❓

| مشاهده متن کامل بحث + 309 بازدید | 30 پست
من نو دوست دارم ولی حتی دست دوم بخوام هم ترجیح میدم جلوی خواهرشوهر یه نیمچه کلاسی بذارم و گوشی اونو ...

گفتج نمیخام اونم گفت هرچی دوست داره

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خواهر شوهرم خیلی خوبه ولی بهم برخورده خیلی😪 از گوشیش استفادع کرده حالا پول نیاز داره میخاد بفر ...

کلا درست نیست مخصوصا اگه پول لازم هم هست و از سر ناچاری بفروشه ... هی میبینه که موبایل اون دست شماست یه جوری میشه...

منم یه بنده خدایی از نزدیکان بچه ش به سرطان مبتلا بود و به شدت به پول نیاز داشت ،یه زنجیر و بلاک طلای سنگین داشت ۴۸ گرم گذاشت برای فروش و منم طبق قیمت روز طلا ازش خریدم ... بچه ش سرطانی و با یه حسرتی پلاک گردن منو نگاه میکرد و من انرژی و حس خوب نمیگرفتم و یه جورایی همش چشمش دنبالش بود ... چند سال بعد اون پلاک زنجیر سرقت شد . توبه کردم از اقوام نزدیک مخصوصا کسی که گیر و گرفتاری شخصی داره معامله نکنم!!!

از گوشی سیر میشی؟!گوشی وسیله اس لباس نیست کهمن گوشی ام واسه ۴سال قبله سالمه دلیلی نمیبینم عوض کنم

از داشتن گوشی جدید سیر شدم منظورم متوجه نمیشی گلم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

کلا درست نیست مخصوصا اگه پول لازم هم هست و از سر ناچاری بفروشه ... هی میبینه که موبایل اون دست شماست ...

چ بددد

عزیزم گوشی دست دوم ایفن مشکلی نیست بخر

اینایم که دارن تو کامنتا میگن من گوشی دست دوم نمیگیرم قول میدم بهت ۹۰درصدشون اصلا پول گوشی دست دوم ۱۶پرو رو ندارن

ولی از خواهرشوهرت نگیر این ی ذره ناجوره...

خدایا واقعا چرا؟

چ بددد

اپل ی مشخصه ایی داره

فکر کنم درصد باتریشه

اون اگه بالا بود بگیر

من اپل ندتشتم تاحالا

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ولی گدشی دست دوم نگیر کلا

دلیل میگی