2777
2789

؟

با همکلاسیهاتون

آقا صمیمی هستیم تقریبا موقع احوال مرسی و سلام و اینا دست میدیم دیگه

ضایعست اونا دستشون و دراز کنن من جواب ندم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جواب سلامشونم به زور میدادم، هعی یادش بخیر .

نکنید انقد پررو پسرارو

دستشو داز کرد؟ بزن دستشو بشکن که دیگه ازین غلطا نکنه

آدمای عجیبی تو این دنیا وجود دارن که حتی اگر بهشون خوبی بکنی، باز بدن ... .

خیر!!باهم بیرون میرفتیم تمام کلاس اکیپی جو خیلی خوبی هم بود تو کلاسمون ولی از خانوم فلانی و اقای فلانی نشدیم فلانی!

دردِ جـدیدی نمـونده بود پَس بهـ هـمون قَبـلیا دُچـارتَر شد🙃💐🍂.                                                                           تاپیکا ازیه تاریخی به قبل مربوط به دوست متاهلمه که یه مدت تعلیق بود🙃

معمولا نه. یعنی مودبانهتر اینه که پسر اول دست دراز نکنه. زیاد هم خوشم نمیآد شخصا. ولی چون من با دوستپسرم تو دانشگاهم و دستش رومیگیرم چند بار پیش اومده که یکی فکر کرده لابد اوکیام با دست دادن. اگه مشکل داشته باشم میگم دست نمیدم. ولی بعضیا هم که دوستیم دست میدم.

ولی چیز غیرعادیای نیست تو دانشکدهمون اصلا. هر کسی هر جور راحتتره رفتار میکنه درباره ش.

نه حتی نگاشون هم نمیکنم

دختر خوشگل بابامم😌😊 یک عدد دانشجو که واسه موفقیت تلاش میکنم و تسلیم نمیشم 🎀 مهربونم اگر میشه لطفا یه صلوات واسم بفرست اونی که میخام بشه🫠🤝

نه آقایون هم هم مثل خانم ها تحلیلشون خوب کار میکنه میفهمن کی اهل دست دادن کی نیست کلا کی بیخیالی طی میکنه کی مبادی اداب هست پسرای کلاس اصلا دستشون رو دراز نمیکردن یه خانم هم میچسبودن کنار اسممون مخاطب قرار میدادن ولی با یه همکلاسیم بعضی از پسرا راحت بودن

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪