2777
2789

گاهی به این فکر میکنم که آیا اشتباه از منه یا واقعا زندگیم خودش قراره بد پیش بره 

آره قدرت زندگیم تو دست منه اما چرا باید همش اتفاقات بد برام رخ بده یا تصمیمات اشتباه بگیرم 

چرا حالم خوب نمیشه 

و اتفاقات بدی که برام رخ میده به همون صورت قبل باز رخ میده 

و تکرار میشه 

شاید من یک اشتباه هستم 

اشتباهی که نباید پا توی این دنیا میذاشتم 

به همین دلیل در به در دوست دارم خودمو به یه دری بزنم که حالم خوب بشه 

اما این حال بد 

با من همراهه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقات مدام تکرار میشه تا بگردی ببینی کجای وجودت کجای زندگیت نیاز به تغییر داره ببین کدوم ضعف درونیت باعث میشه نتونی جلوتر بری بگرد و رفعش کن مشکلاتت حل میشن

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

عزیزم باید رویه زندگیت رو تغییر بدی تا نیوفتی روی دور تکرار

اینو واقعا خودم ازش نتیجه گرفتم ذکر استغفار قطع کننده انرژی های منفی هست و همه گره ها رو باز میکنه 

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر 

عزیزم باید رویه زندگیت رو تغییر بدی تا نیوفتی روی دور تکراراینو واقعا خودم ازش نتیجه گرفتم ذکر استغف ...

واقعا نمیدونم چرا تو این دو سال یا سه سال اخیر هر اتفاقی برام میوفته فقط تکراریه 

فقط تکرار اتفاقات بد قبلی همش همونجوری میشه 

واقعا دنبال یه راهی ام که درست بشه 

واقعا نمیدونم چرا تو این دو سال یا سه سال اخیر هر اتفاقی برام میوفته فقط تکراریه فقط تکرار اتفاقات ب ...

برای هر خاسته ای که دارید قرآن رو به فارسی در مدت ۱۵ روز طوری که گوشتون صدای شما رو بشنوه بخون تا باصدای خودت به انرژی های خلق و ایجاد خواسته ت وصل بشی و روزانه ۲۰۰۰ ذکر الله غفور بگو که انرژی های منفی قبل از شما قطع بشه و خواسته هاتون متجلی بشن انشالله

سلام بر حسین ( ع) پسر فاتح خیبر