2777
2789
عنوان

خیلی بیشورم من 😐🤞🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 71 پست
نمیخوای شانستو امتحان کنی؟نمیگم مستقیم بهش بری بگی ولی غیر مستقیم یه علامتی چیزی بدی ببینی مزه دهنش ...

با اینکه من پسرم و اون دختر 

میترسم ازش ! 

از ن شنیدن ! از اینکه شروع نشده همه چی تموم بشه .

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیباس اگ بدونی تهش رسیده خیلی زیباس ولی گریه‌های ی طرفه تا کی؟

اگه تا این حد عاشقی میتونی بری خواستگاری ....

سنت خیلی کمه  که نمیتونی ؟

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
اگه تا این حد عاشقی میتونی بری خواستگاری ....سنت خیلی کمه که نمیتونی ؟

اصن هیچیمون ب هم نمی‌خوره.... 

خیلی هم خودمون ،هم خونواده‌هامون باهم دیگ فرق دارن.. 

نهایتش میتونم بهش پیشنهاد بدم ! ولی اونم میترسم .. 

با اینکه من پسرم و اون دختر میترسم ازش ! از ن شنیدن ! از اینکه شروع نشده همه چی تموم بشه .

وا پسری😶

من دیگه بحثی ندارم

پسری که شجاعت و شهامت نداره همون بهتر که از دور نظاره گر باشه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

اصن هیچیمون ب هم نمی‌خوره.... خیلی هم خودمون ،هم خونواده‌هامون باهم دیگ فرق دارن.. نهایتش میتونم بهش ...

خوب پس فراموشش کن 

برات لحظه ای رو آرزو میکنم که این آیه میگه:  "قَد‌اٌوتِیتَ‌سُؤلک"  خواسته ات به تو داده شد🥺🤲
وا پسری😶من دیگه بحثی ندارمپسری که شجاعت و شهامت نداره همون بهتر که از دور نظاره گر باشه

بله 

تو ازدواج پسر هیچ کارس ! دختر تعیین می‌کنه ک دلش میخواد با کدوم از کسایی ک دوسش دارن ازدواج کنه . 

هعی.. من خودمم دوس ندارم از دور نگاه کنم ) 

بله تو ازدواج پسر هیچ کارس ! دختر تعیین می‌کنه ک دلش میخواد با کدوم از کسایی ک دوسش دارن ازدواج کنه ...

حالا همچین هیچ کاره هم که نه..

میدونه دوسش داری یا نه؟

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎

هعی.... دنیا خیلی بی قانونه.. نمیدونم.. شاید میدونه.. شایدم ن)

خب عزیز من توقع داری از غیب بهش وحی بشه؟

خب یه کاری بکن دیگه

هیچی تو این دنیا مفت به دست نمیاد

تلاش کن

تو تلاش نکنی یکی دیگه میکنه و بدستش میاره