2777
2789
عنوان

خیلی بیشورم من 😐🤞🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 1219 بازدید | 71 پست
نه ندارهاگرررررر یک درصدم بخوام بگم ترم آخر میگم نه الانولی ایشالا به اونجا ها نکشهخودش مهر من به دل ...

عی بابا :/ 

آره ایشالا ک خودش وابسته میشه زودتر و پیشنهاد میده ..... ندادم ترم آخر ی کاریش میکنی) 

ایشالا.... 

خب خصوصیات خودت چیه؟؟ ممکنه عاشقت بشه؟ 

خیلی از پسرا وقتی عاشق میشن از جلو اومدن میترسنااا باهاش راحت باش بزار پیشنهاد بده بهت .... 

چ آهنگی.؟ عاشقانه بودن آهنگا .. ؟ اوم..... این سه ماه چرا چت نمیکردین خب، سرد بود ..؟ چ متنی ؟

نه بابا عاشقانه چیه

آهنگ هایی سلیقه مشترک مون بود

گفتم که ارتباط رسمیه. یه بار خودم پیام دادم ولی نمیشه هی پیام بدم :/ شخصیتم رو خراب میکنم. چون من به هیچ کدوم از پسرا رو نمیدم تو دانشگاه. فقط اینه

سرد که نه. سرسنگینیم

متن اجتماعی نوشته بودم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عی بابا :/ آره ایشالا ک خودش وابسته میشه زودتر و پیشنهاد میده ..... ندادم ترم آخر ی کاریش میکنی) ایش ...

ایشالا

یکم شبیه خودشم😂

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
نه بابا عاشقانه چیهآهنگ هایی سلیقه مشترک مون بودگفتم که ارتباط رسمیه. یه بار خودم پیام دادم ولی نمیش ...

عع- 

سلیقه‌هاتون یکیه؟ 😂❤️ 

اوم‌‌‌ فهمیدم.. سخته :) 

خب یکم سبک ترش کن شاید اومد جلووو 

عاها.... 

❤️ ..‌ شبیه خودش ؟ 😂 خوبه دیگ ظاهری چی؟ اوکیی؟

ظاهری که دلشم بخواد چون خودش خیلییی معمولیه

ظاهری که دلشم بخواد چون خودش خیلییی معمولیه

ظاهرت خوبه؟ وزن و قد و قیافه ...؟ 

خب خودش معمولی باشه ، بازم دلیل محکمی نیس واسش ک رو معمولیا کراش بزنه 😂💔 

هعیییی... اون ک خیلییییی معمولیه تو چرا عاشق شدی ... :(((((((((

ظاهرت خوبه؟ وزن و قد و قیافه ...؟ خب خودش معمولی باشه ، بازم دلیل محکمی نیس واسش ک رو معمولیا کراش ب ...

اره خوبه. وزن ۶۲ و قد ۱۶۳

بیا همونو بگو. خودش خیییلی لاغره. ولی من دوستش دارم