2777
2789
عنوان

نصیحتتون به یه کنکوری چیه

123 بازدید | 16 پست

برای موفقیت حتمی چه نکته و نصیحتی دارید دوستای قشنگم؟

با جون و دل می‌شنوم

به خصوص کنکوری های اخیر چون من چندسال دور بودم از درس 

از تغذیه گرفته تا نحوه مطالعه ...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما ب تغذیت برس و چیزای مقوی بخور 

چیزایی بخور ک برای مغز و حافظه خوبه

با برنامه ریزی درست درستو بخون

ب حواشی اصلا توجه نکن و دور افرادی ک وقتتو میگیرن حداقل برای اون سال کنکور خط بکش و ازتباطتو کم کن

سعی کن زیاد با گوشی ور نری

تفریح و سرگرمی هم به اندازه داشته باش

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

تااین موقعه بیدارنمون و ازفردا سخت بشین بخون

انشالله چند روز دیگه ...

ساعت خوابم رو چطور تنظیم کنم؟

و اینکه بدنم اصلا جون نداره، انگیزه دارم ها ولی انگار جسمی نمیتونم دوست دارم همش دراز بکشم بخوابم و...

اینو بدون ک جهان ب هیچکس تعهد صددزصدی نمیدهتو درس بخونی ممکنه نرسیدرس خوندن ب تنهایی کافی نیست کنارش ...

همه اینها که گفتید زیر مجموعه تلاش هست ... کسی که تلاش کنه نمی‌رسه ؟ :)

انشالله چند روز دیگه ...ساعت خوابم رو چطور تنظیم کنم؟و اینکه بدنم اصلا جون نداره، انگیزه دارم ها ولی ...

اول برو ازمایش بده تیروئید کم خونی یاچیزدیگ ای نداشته باشی ازاین حال بیایی بیرون....

دیگ صبح زودبیدارشی شروع به خوندن کنی بلاخره خسته میشی شب زودمیخوابی

همه اینها که گفتید زیر مجموعه تلاش هست ... کسی که تلاش کنه نمی‌رسه ؟ :)

تلاش اصولی نتیجه میده

خیلیا ۲ سال تلاش میکنن روزی ۱۴ ساعت درس میخونن اما اینا کافیرنیست وقتی بازدهی اون ۱۴ ساعت خیلی کمه اون درس خوندن نیست دیگه

تفریح و سرگرمی راستش هیچی ندارم جز ورزش اونم گاهی

ورزش عالیه

. برا ظهور سه صلوات بفرس.‌     اللهم صل علی محمد و ال محمد        اللهم عجل الویک الفرج        اللهم الرزقنا توفیق الشهادت.     التماس دعای فرج و شهادت

اول برو ازمایش بده تیروئید کم خونی یاچیزدیگ ای نداشته باشی ازاین حال بیایی بیرون....دیگ صبح زودبیدار ...

آزمایش دادم مشکلی ندارم، نمیدونم چرا اینقدر از نظر روحی و جسمی خستم 

البته خب از نامزدم دارم جدا میشم نمیدونم بخاطر داستان طلاق و ایناست یا چی