2777
2789
عنوان

خیلی بیشورم من 😐🤞🏻

1219 بازدید | 71 پست

مث گراز پای عشق ی طرفه وایسادم :/ آخرشم میدونم هیچی نمیشه ولی وایسادم :/ دیوونه‌ام :/ ن می‌تونم مث آدم باهاش برم تو رابطه :/ ن میتونم مث آدم بهش بگم دوست دارم :/ ن میتونم ولش کنم :/ میبینمش قلبم مث اسب تند میزنه :/ وقتی نیس قلبم میگیره :/ وقتی اسمش میاد نفسم میگیره :/ هر جا میرم تو ذهنمه :/ ن این حس تاریخ انقضا داره :/ اصن کسی ک عشق ی طرفه رو تجربه میکنه دفاع ترین آدم روی زمینه! :/ ن میتونم از طرف دلخور باشم ک چرا نمیخواد منو :/ ن میتونم از خودم ناراحت باشم ب خاطر خواستن اون :/ ..... :/ ...... :/ ..................... بقیشو شما بگین اگ خواستین 

بگین عشق ی طرفم درمون داره ؟ یا تا آخر میمونه ؟ 

این حس من واسه خیلییییییی وقت پیشه ..... شایدم اصن هر روز بیشتر شده ! 

............ 

شماعم ی چیزی بگین ) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیخوای شانستو امتحان کنی؟

نمیگم مستقیم بهش بری بگی ولی غیر مستقیم یه علامتی چیزی بدی ببینی مزه دهنش چیه

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎