من بنظرم قورمه سبزیم خوب میشه
اول اینکه سبزیشو مامانم میده، که داخلش ریحان و فک کنم نعنا داره
سبزی رو تفت میدی، پیاز بزرگ بردار رنده کن، تفت بده و زردچوبه بزن
گوشت گوسفندی، ترجیحا یه تیکه گوشت استخون دار هم اضافه کن، گوشت و تفت دادی، سبزی و لوبیا رو بریز، یه کم تفت بده
آب جوش بریز بذار بپزه، آب زیاد نریز
بعد یکی دو ساعت لیمو که تلخیشو گرفتی اضافه کن
نمک هم دو سه ساعت بعد پخت بزن
شعله ت خیلی کم باشه و زنان پخت طولانی بده