2777
2789
عنوان

شما باشید به همسرتون میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 51 پست
وقتی پسره می‌دونه متاهلی و به شوهرتم چیزی نمیگی پسره دست از سرت بر نمیداره.پس باید به شوهرت بگی .

اره خودمم همین فکرو دارم

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار این اتفاق برام افتاد با بدبختی گورش رو گم کرد و رفت ولی بعدش هنه چی رو گفتم

من میگم بهش تا شوهرم باهاش حرف بزنه گورشو گم کنه اشغال

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......
دلم میخاد بگم بهش تا بدونه

عزیزم به خود همسرم هم ربط داره چه اخلاقی داشته باشه یه زمانی همسر من خیلی گیر بود حتی نمیزاشت تنهای جای برم ولی الان اصلا هیچ کاری بهم نداره دیگه نمی دونم اعتمادش بهم زیاد شده یا نظرش عوض شده ولی تنهای همه جا میرم گیر هم اصلا نمیده ولی چند بار اینجور مزاحم های برام پیش اومده حتی یکی ازم خواستگاری کرد با شکم باردار 😐ولی من اصلا به همسرم نمیگم چون بگم می دونم بازم گیر دادنش هاش شروع میشه غر میزنه میشناسنم دیکه مگه عقلم کمه بگم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
ن بگی ک چی بشه 🙄واقعا اگه انقدر عرضه ندارین ک خودتون حساب یه آدم عوضی و بدون نیاز به کسی برسین وارد ...

میشه شما برا من توضیح بدی ک من تو شهر غریبی ک کسیو ندارم جز همسرم و همه همسایه ها همدیگرو میشناسیم . چطور وایسم با یک پسر اشغال لاشی ک میدونه من متاهلم اما ولکنم نیست چطور میتونم دعوا کنم ؟ اصلا من اگ با این اقا همکلام بشم همسرم ناراحت میشه

دوباره دیدی افتاد دنبالت یدونه با کیفیت بزن تو سرش بشینه سر جاش 😚

وای 😅😅😅😅

بعضی شوهرا جنبه ندارن همینو تا آخر عمر میزنن تو سر آدم که لابد خودت یه کاری کردی که افتادن دنبالت و این حرفا... یا یه شری به پا میشه و آبروریزی میشه تو محل 

خودت ایندفعه حسابی برین بهش بگو یه بار دیگه ببینم دنبال من راه افتادی باباتو میکنم تو کونت.. بترسونش

متاسفانه زوای متاهل خراب زیاد شده پسرا جرأت مزاحم شدن پیدا کردن... هیچی نگی فک میکنه لابد دلت میخواد

شوهرت تند مزاج نیست؟نمیره دعوا ؟من همسرم می دونم یه همچین چیزی بگم میره دعوا پس نمیگم خدای نکرده اگه این وسط یه چیزی بشه چی هم دیگه رو بد بزنن چی ؟پس جرات ندارم بگم

تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره 
عزیزم به خود همسرم هم ربط داره چه اخلاقی داشته باشه یه زمانی همسر من خیلی گیر بود حتی نمیزاشت تنهای ...

اها شوهر من مشکلی با تنهایی جایی رفتنم نداره . چون حجابمم کامله . چادر دارم تنها ک جایی میرم 

میخام بگم بعد از یجایی نشنوه بگه چرا نگفتی بهم

وای 😅😅😅😅

چیه؟ 

خودم یه بار امتحان کردم 

یه پسر علاف بود همش جلوی کوچه بود تا میومدم برم پشت سرم میومد منم یه بار وایسادم وسط کوچه برگشتم دیدم پشتمه گفتم ها؟؟؟  چیکار داری؟ 

گفتش خانم دیوانه شدی گفتم دیوانه خودتی و جد عبادت با کیف زدم تو سرش دیگه ندیدمش تو کوچه حتی راه بره 😂😂😂😂

خوشحالم مثل ابر تو بهار.. 🌱 𝚂.𝙼
بعضی شوهرا جنبه ندارن همینو تا آخر عمر میزنن تو سر آدم که لابد خودت یه کاری کردی که افتادن دنبالت و ...

اره گفتم من اگ ب شوهرم نگم این فک میکنه ک لابد من دلم خاسته که هی دنبالم راه میافته حالا شوهرم. حسابش میرسه مردکو 

شوهرت تند مزاج نیست؟نمیره دعوا ؟من همسرم می دونم یه همچین چیزی بگم میره دعوا پس نمیگم خدای نکرده اگه ...

تند مزاج هس اما منطقی عمل میکنه میره ب پسره هشدار میده 

حقیقتش من میترسیدم اخه شوهرم یه لحظه اگه عصبی بشه ممکنه کشت و کشتار پیش بیاد، با خواهر شوهرم هم مشورت کردم گفت بهش نگو، بعد که همه چی تموم شد بهش گفتم، همسرم مرد منطقی هست ولی همون لحظه هم کلی عصبانی شد میگفت شماره یا ادرسش رو بده برم بیچارش کنم ولی خوب من براش توصیح دادم که از این میترسیدم دعوای شدیدی بشه و خدائی نکرده اتفاقی برات بیفته، دیگه قبول کرد و چیزی نگفت

دشنام گوئی و بد زبانی و دریدگی و فحاشی از نشانه های نفاق است،،، که در این سایت به وفور دیده میشه🥶🥶🥶🥶