2777
2789
عنوان

شما باشید به همسرتون میگید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر به همدیگه اعتماد داشته باشن کدورت پیش نمیاد عشقشون پایدارتر میشه

دلم میخاد بگم بهش تا بدونه 

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......

من باشم میگم چون همسرم منومیشناسه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

دلم میخاد بگم بهش تا بدونه

وقتی پسره می‌دونه متاهلی و به شوهرتم چیزی نمیگی پسره دست از سرت بر نمیداره.پس باید به شوهرت بگی .

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

کد اسنپ‌فود دارید؟

اگه میشه این کدو همه جای ایران استفاده کرد کدو بزن اگه هم تهرانی که خوب چه بهتر 

150000 تومان تخفیف غذا از اسنپ فود داری
مهلت تا 1403/6/29
کد:DDX5M1L7X2Z4

دنیای من همسرم دختروپسرم، دنیای اونها من ❤️‍🔥✅

شرایط جنبه همسرتو خودت باید در نظر بگیری . من تا مزاحم پیدا میکنم حضوری یا تلفنی به همسرم سریع میگم اونم یه بار خودشو نشون بده اون مزاحم میره پی کار 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
پسره میدونه متاهلی؟ اگه نمیدونه بگو آقا من متاهلم اگر باز پیگیری کرد حتما به همسر یا برادری پدری بگ ...

اره میدونه بابا شوهرمو میشناسه

واسه دیدن چنتا ستاره ⭐️ ماهت رو از دست نده 🌙آسمون شبهای بی ستاره زیاد داره.......