2777
2789
عنوان

یه اتفاق جالب

467 بازدید | 45 پست

امروز می خواستم نماز بخونم 

اما دودل بودم 

هی می گفتم بخونم نخونم بخوابم خستم 

دیگه بلند شدم و یکم قدم زدم تا خواب از سرم بپره ولی نرفتم نماز بخونم 

بعد یک ساعت رفتم قران رو برداشتم و همین طوری رندوم یه صفحه باز کردم 

یکی از آیه هاش نوشته بود و آنان که به یاد خدا نماز بپا می دارن 

یعنی نمی دونم چی بگم حالم از خودم بهم خورد که حتی به یاد خدای خودمم نیستم اونی که همیشه حواسش به ما هست 

و نمی زاره پا مونو کج بزاریم و میارمون در راه خودش 

تا خدا نخواد برگی از درخت جدا نمیشه پس امیدت رو به خدا از دست نده و اگر کل بنده های خدا بر علیهت باشن ولی خواست خدا برات یه چیز دیگه باشه همون اتفاق می افته

خدایا شکرت❤

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ب یاد خدا باشیم وظیفه مونه . ولی من نماز نمیخونم 🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی ام پشیمونم ولی خب وقتی خدا هیچ وقت کمکم نمیکنه چرا بخونم؟

نماز مال اونایی که شوهر میلیارد و خانواده های خوب و مال و ثروت گیرشون میاد 

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

گوشی آیفون ۵۰ تومنی و یه بستنی خوشمزه بیار

یه بچه کوچیکه کدومو انتخاب می‌کنه؟

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینکه ب یاد خدا باشیم وظیفه مونه . ولی من نماز نمیخونم 🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی ام پشیمونم ولی خب وقتی خدا هیچ ...

شماهم پیام هامو بیا و بخون

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینکه ب یاد خدا باشیم وظیفه مونه . ولی من نماز نمیخونم 🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی ام پشیمونم ولی خب وقتی خدا هیچ ...

منم خیلی سستم تو نماز خوندن 

همین که پشیمونی خیلی عالیه💗

عزیزم همین که این متن منو دیدی یعنی خدا خواسته ببینی و هیچ چیز در این دنیا اتفاقی نیست 

و پیامبران و امامان هم افراد ثروتمندی نبودن ولی اراده قوی داشتن و مثال می زنم حضرت زینب با این همه مصیبتی که دیدن هیچ وقت نماز رو ترک نکردن

شماهم پیام هامو بیا و بخون

ببین عزیزم بخدا کل ائمه و اماما و همه جمع بشن نمیتونن نظر من و عوض کنن . تا وقتی که خود خدا یه گوشه چشمی بهم نشون بده . تا عمر دارم نوکرش هستم جلوش دولا راست میشم 

ولی الان اصلا دست و دلم ب نماز نمیره باور کن خیلی سختی کشیدم خیلی

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

هر دو🤣شوخی کردم گوشی

بچه بستنی رو انتخاب میکنم چون ارزش آیفون رو نمیدونه میگه مامانم یه شیایومی داره دیگه توش بازی دارم .

نمازم همینه ماها ارزش نماز رو نمی‌دونیم چقدره.

نمی‌دونم اگه کل ثروت های دنیا رو جمع کنم اندازه یک الله اکبر نماز صبح نمیشه

منم خیلی سستم تو نماز خوندن همین که پشیمونی خیلی عالیه💗عزیزم همین که این متن منو دیدی یعنی خدا خواس ...

🤦‍♀️باور کن عذاب وجدان دارم عزیزم اصن وقتی میبینم دین مو از دست دادم از خودم حالم بهم میخوره

ولی فقط مسائل مالی نیس فداتشم من خیلی تو زندگیم سختی کشیدم خیلی . ۱۸ سالمه ولی اونقد پیر شدم که شبیه زن ۵۰ ساله شدم . اصن دلم دیگه قرص نیس و این خیلی بده🤦‍♀️

👏🏻👌🏻❤چه مثال قشنگی

ان‌شاءالله که نماز رو شروع کنید و یواش یواش نماز قضاهاتون بجا بیارید

کجا؟؟؟ فقط این دنیا یا اون دنیا هم حسابه؟؟؟

عزیزم اینو نگفتم که همه علیه من گارد بگیرید. من تو خانواده ی مذهبی بزرگ شدم ولی هیچیم شبیه اونا نیس

من مشکلات و سختی تو زندگیم زیاد داشتم. واقعا از دین و نماز زده شدم . خدا بهم یه گوشه چشم نشون بده منم تا آخر عمرم جلوش دولا راست میشم