2777
2789
عنوان

یه اتفاق جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست
ممنون برای سلامتیم دعا کن شنبه نوبت دکتر دارم و برای نتیجه نگرانمانشاالله عشق به نماز رو خدا بهتون ب ...

چشم گلم 🌷انشالله که هیچی نیس عزیزم ❤️

نگران نباش گلم توکلت ب خدا باشه انشاءالله که تنتون همیشه سلامت باشه💋💋

انشاالله 

همچنین شما عزیزم قربونت برم😘

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

مشکل همینه دنیا فقط اینجاست دنیای دیگه ای نداریم.اونور میشه برزخ و آخرت .شما همه چیو دنیوی میبینی خی ...

خب من دارم میگم اعتقادی ب آخرت ندارم کلا .

بزار من اون دنیا تو آتیش جهنم بسوزم ولی این دنیا زندگی خوب داشته باشم

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت برم من😘❤لطف داری بهم

فداتشم عزیز دلم💋

خب من دارم میگم اعتقادی ب آخرت ندارم کلا .بزار من اون دنیا تو آتیش جهنم بسوزم ولی این دنیا زندگی خوب ...

به جنین تو شکم مادر بگیم یه سونی خوب میری مثلاً کروپ سونو یواش می‌ذاره و مثلاً آهنگ خوب میذاریم واست و مادرتم ویتامین میخوره تا تو کیف کنی جنین میگه وای من اینارو می‌خوام .

دنیا همانند رحم مادر است در برابر برزخ

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

به جنین تو شکم مادر بگیم یه سونی خوب میری مثلاً کروپ سونو یواش می‌ذاره و مثلاً آهنگ خوب میذاریم واست ...

وای عزیزم این مثالا رو از کجا میاری؟خب اگه همون جنین بهش غذای اندازه نرسه یا مادر خدایی نکرده دچار بیماری بشه ، بهش آسیب میرسه . من همون جنینی هستم که بهش غذای اندازه نرسیده ، همه ام دارن شکم مادر و لگد میکنن و به جنین آسیب میزنن

وای عزیزم این مثالا رو از کجا میاری؟خب اگه همون جنین بهش غذای اندازه نرسه یا مادر خدایی نکرده دچار ب ...

آره دیگه ولی وقتی به دنیا اومد درست میشه می‌ره سوار ماشین میشه هواپیما مسافرت وقتی بهش بگن تو شکم مامان بودی داشتی مثلاً میمردی میگه ولش کن الان خوبه این همه لذت دارم.

به شما ظلم شده و ظاهراً حق خوری ازت شده.

خدا حق شمارو از ظالم میگیره .معاد برای همینه دیگه.

الان ظالم فرار کرده نمیشه که خدا گوشش رو بگیره و کشون کشون بیارش تا تو حقتو ازش بگیری .ضمنا چجوری بگیری ؟ مثلاً زده کورت کرده خب چجوری چشماتو بهت برگردونه؟

چجوری سختی روزای نابینا شدنت رو واست جبران کنه؟

و هزار تا مشکل دیگه.

معاد برای اجرای عدالت هست .و از لحظه مرگ شروع میشه .کل سختی های تو نهایتا ۵۰ سال نه ۶۰ سال نه ۷۰ سال دیگه بیشتر نیست.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

آره دیگه ولی وقتی به دنیا اومد درست میشه می‌ره سوار ماشین میشه هواپیما مسافرت وقتی بهش بگن تو شکم ما ...

از کجا مطمئنی وقتی ب دنیا میاد زندگی لاکچری داره؟شاید وقتی ب دنیا اومد بدبخت دو عالم شد .

بله همه بهم ظلم کردن و خدا هیچ وقت دستم و نگرفت بگه ای بنده ی بدبختم بیا این یه خوشی مال تو

شما خیلی مطمئنی من تو اگر اون دنیا وجود داشته باشه خوشبخت بشم؟ 

از کجا مطمئنی وقتی ب دنیا میاد زندگی لاکچری داره؟شاید وقتی ب دنیا اومد بدبخت دو عالم شد .بله همه بهم ...

جنین ۲ کیلویی که هر کسی دیدش میگه این چه جونوری الان ۸۰ کیلو شده.منظورم این بود دوران جنینی در مقابل دنیا قابل قیاس نیست .لذت ها و سختی های دنیا خیلی بیشتر از جنینی هست.

لذت ها و سختی های برزخ هم در مقابل دنیا خیلی بیشتر هست.

شما وظیفه تو اگه درست انجام بدی قطعا در برزخ در سعادت کامل به سری میبری 

جنین ۲ کیلویی که هر کسی دیدش میگه این چه جونوری الان ۸۰ کیلو شده.منظورم این بود دوران جنینی در مقابل ...

باشه عزیزم مرسی بابت راهنماییت انشاءالله که شما اون دنیا تو بهشت به سر ببری

خدانگهدار 🖐🏻

باشه عزیزم مرسی بابت راهنماییت انشاءالله که شما اون دنیا تو بهشت به سر ببریخدانگهدار 🖐🏻

شما همون جنین هستی که میگه آهنگ قشنگ بذارید خوب بچرخم خیلی خوبه.در صورتی که نمیدونه تو دنیا می‌تونه مستقیم بره کنسرت همون خواننده زنده صداشو بشنوه.

واقعا کدوم بهتره؟ یه صدای آهنگ از بیرون شکم مادر که مبهم میاد؟ یا حضورا آدم بره کنسرت ؟؟؟؟

واقعا دوست داری خدا اینجوری بهت بده؟؟؟؟؟؟ 

میگن خدا مهربونه همینه چون اگه من بودم فوری میگفتم به این بنده ام تو دنیا هر چی میخواد بهش بدین .

شما همون جنین هستی که میگه آهنگ قشنگ بذارید خوب بچرخم خیلی خوبه.در صورتی که نمیدونه تو دنیا می‌تونه ...

باشه عزیزم کافیه دیگه منظور و رسوندی . خدانگهدار 

باشه عزیزم کافیه دیگه منظور و رسوندی . خدانگهدار

خدانگهدار

عزیزم اینو نگفتم که همه علیه من گارد بگیرید. من تو خانواده ی مذهبی بزرگ شدم ولی هیچیم شبیه اونا نیسم ...

تا جایی که من می دونم داری نفس می کشی،  مغزت کار می کنه،  قلبت می زنه،  کلیه ها و روده هات و....  کار می کنند، چشمت می بینه و انگشتت کار می کنه .....  اینها یه گوشه چشم نیست؟؟  

تا حالا کسانی رو دیدی که تو همین حالا مشکل داشته باشند؟؟؟ 

🤦‍♀️باور کن عذاب وجدان دارم عزیزم اصن وقتی میبینم دین مو از دست دادم از خودم حالم بهم میخورهولی فقط ...

دقیقا مثل من

یکی دوماهه نمازم ول کردم منی ک اگ ده دقیقه نماز صبحم دیرمیشد ازنارتحتی گاهی گریه میکردم

ولی خستم روحم درعذابه جسمم پیرشده

انگیزه ندارم

آقا نیستم هی نگین مردی  😐   💙یه اس اسی ام  ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ               (یک طرفه بودن میتونه همه چیو خراب کنه از جاده بگیر تا احساسات)                                                                       تـــــو ماه من بودی اما سرت باستاره ها گرم بود.      شاید یروز منم به ارامش رسیدم نرسیدمم نرسیدم اصلا  به جهنم بچرخ تابچرخیم 😂 میگن اکثرمردها اولین شاخه گلی رو ک دریافت میکنن سرقبرشونه پس منم مرد محسوب میشم🙂