2777
2789
عنوان

یه اتفاق جالب

| مشاهده متن کامل بحث + 472 بازدید | 45 پست
اینکه ب یاد خدا باشیم وظیفه مونه . ولی من نماز نمیخونم 🤦‍♀️🤦‍♀️خیلی ام پشیمونم ولی خب وقتی خدا هیچ ...

بیا بخون 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

🤦‍♀️باور کن عذاب وجدان دارم عزیزم اصن وقتی میبینم دین مو از دست دادم از خودم حالم بهم میخورهولی فقط ...

انشاالله که مشکلاتتون حل میشه عزیزم 

و هیچ وقت برای شروع دیر نیست

و به نظرم برای شروع قران بخونید تا کم کم به سمت نماز بیاد❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤦‍♀️باور کن عذاب وجدان دارم عزیزم اصن وقتی میبینم دین مو از دست دادم از خودم حالم بهم میخورهولی فقط ...

تو مسایل دنیوی به پایین تر از خودت نگاه کن ولی تو مسائل اخروی به بالاتر از خودت نگاه کن.

همیشه از تو گرفتار تر هست ولی امیدشون از دست نمی‌دن.

ضمن اینکه دنیا محل گذره و نهایتش ۵۰ سال دیگه میخوای توش بمونی ولی آخرت باقیست 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بیا بخون

خوندم عزیزم . من که نمیگم ارزش نماز کمه

فداتشم بخدا دست و دلم نمیره نماز بخونم . کلا دینم هم سست شده متاسفانه 🤦‍♀️قبلا نماز میخوندم . نماز صبح نه ولی بقیه رو مبخوندم .

هیچ وقت خدا هیچ جا دستم و نگرفت هیچ وقت. دیگه الان ۵ سال میشه که نمیخونم🤦‍♀️🤦‍♀️شرایط همون شرایطه نه بدتر شده نه بهتر ولی واقعا دیگه زده شدم .

وقتی میبینم بقیه چقد خوشبختن با اینکه نماز و... رو قبول ندارن ، دیگه نمیخونم 🚶🏻‍♀️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

انشاالله که مشکلاتتون حل میشه عزیزم و هیچ وقت برای شروع دیر نیستو به نظرم برای شروع قران بخونید تا ک ...

مرسی عزیزم توکل به خدا🙂

سعی مو میکنم عزیزم 

انشالله شما هم تو زندگیتون موفق و موید باشید ❤️

بِرنو فریاد شجاعَتِمَه ، گُلوَنی پرچم ایالتِمَه/تاریخ مِکَه لورِنِه تحسین ، مِفرَغ تندیس اصالَتِمَه😍لُر زن و پیا فرق نارَ دِ نَسلِش /اولین حامی حقوق زن، سردار بختیاری بی بی مریم👑بروهی لُر و لرستانات🔥لرستان زیبای من🫀

خوندم عزیزم . من که نمیگم ارزش نماز کمهفداتشم بخدا دست و دلم نمیره نماز بخونم . کلا دینم هم سست شده ...

وقتی میگن نماز رو به قصد قربت بخونید نه برای مثلاً رفع مشکلات همینه.مشکلات حل نمیشه بعد ماها از نماز زده میشیم.مشکلات شما علل و عوامل زیادی داری مثلاً شما مریضی داری یا تو خونه یکی اذیتت میکنه.خب اینا ربطی به نماز یا مقصر خدا نیست .

باید عوامل مشکل رو برطرف کرد تا حل بشه 

تو مسایل دنیوی به پایین تر از خودت نگاه کن ولی تو مسائل اخروی به بالاتر از خودت نگاه کن.همیشه از تو ...

وای توروخدا از اون دنیا حرف نزنید من اعتقادی بهش ندارم . اصن گیرم که اون دنیا هم وجود داشته باشه ، تو این دنیا دارم هلاک میشم . ب چه دردم میخوره اون دنیا برم بهشت؟

مرسی عزیزم توکل به خدا🙂سعی مو میکنم عزیزم انشالله شما هم تو زندگیتون موفق و موید باشید ❤️

ممنون برای سلامتیم دعا کن شنبه نوبت دکتر دارم و برای نتیجه نگرانم

انشاالله عشق به نماز رو خدا بهتون بده و همیشه و همه جا سر افراز وموفق باشید تنتون سالم❤💗

وای توروخدا از اون دنیا حرف نزنید من اعتقادی بهش ندارم . اصن گیرم که اون دنیا هم وجود داشته باشه ، ت ...

مشکل همینه دنیا فقط اینجاست دنیای دیگه ای نداریم.

اونور میشه برزخ و آخرت .

شما همه چیو دنیوی میبینی خیال می‌کنی در برزخ و آخرت هم مثل دنیاست.

شما از لحظه شروع مرگ تحت قوانین برزخ پیش میری.

ممنون برای سلامتیم دعا کن شنبه نوبت دکتر دارم و برای نتیجه نگرانمانشاالله عشق به نماز رو خدا بهتون ب ...

ان‌شاءالله که هیچی نیست.

وقتی میگن نماز رو به قصد قربت بخونید نه برای مثلاً رفع مشکلات همینه.مشکلات حل نمیشه بعد ماها از نماز ...

مقصر خدا نیس عزیزم ولی آدم تا زمانی ب دین و نماز و قرآن و... پایبند هست که یه نقطه ی مثبت فقط یه نقطه ی مثبت تو زندگیش ببینه . من ۴ سال بجز نماز صبح تمام نماز هامو خوندم . هیچ وقت سر سوزنی اتفاق خوب تو زندگیم ندیدم همش بدبختی و سختی ‌. منم میگم بزار نماز و اونایی بخونن که خوشبختن