2777
2789

سلام عزیزم درخواست داده بودی قبول کردم ولی همینجا میگم اگه سوالی داشتی بپرس❤

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

اولا حتما سایت هایی که اکانت پی پال میفروشن رو نگاه کن چون قوانین و شرایط رو خیلی بهتر از من توضیح دادن. سایت های مختلف هست که میتونی ازشون پی پال تهیه کنی ولی من خودم از ایرانی کارت خرید کردم همون اول گوگل هستش. 

یسری اطلاعات میخوان مثل پاسپورت و کد ملی بهشون میفرستی برات یه شماره و مشخصات از یه کشوری که تحریم نیست میسازن. بعدش برات یه وی پی اس میفرستن که از طریق اون پی پالت رو چک کنی چون اگه همینجوری چکش کنی آی پیت دیده میشه و بخاطر تحریم اکانتت بسته میشه. 

پی پال هر سال باید شارژ شه فک کنم ولی وی پی اس نسبت به مدتش باید شارژ کنی مثلا 3 ماهه 1 ساله... 

هنرمند ترین کاربری ک دیدی🗿                                      اگه درمورد اسمم نظر دادی تبریک میگم اولین نفر و قطعا آخرین نفر نیستی! 😁                                                     Atheist  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله هست 

حتی  گرفتن حساب بانکی از کشورهای خارجی در داخل ایران هم امکان پذیره . فقط ی نکته بهت میگم که خیلی کمکت میکنه ، کشورهای خارجی هیچ مشکلی با ملیت ایرانی ندارن و میتونی خیلی جاها از پاسپورت ایران استفاده کنی .