2777
2789

سرمایه ش مهم نیست میخوام وام روستایی بگیرم براش

با هر سرمایه ای هر ایده ای دارین بگید

روستامون ۵ دیقه ب شهر فاصله داره، لب جاده هم‌زمین داریم البته آب نداره برای کشاورزی اینا، دیمی داخلش جو میکاریم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فست فودلوازم ارایشی

خوبه ها ولی اینجوری کوچولو موچولو نمیخوام یه کار میخوام که بتونم چند نفرم بیارم اونجا شاغل بشن اطرافمون آدمی ک دنبال کار باشه زیاده

مثلا پمپ بنزین یا مجتمع خدماتی رفاهی یا درمونگاه یا کافه رستوران بین راهی اینا منظورمه

پرورش قارچ

پرورش زالو

پرورش الاغ شیرده

کارگاه قالی بافی

تولید ماست و دوغ و لبنیات خانگی

تولید و بسته بندی انواع نان جو

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوبه ها ولی هیچ چاه یا آبی تو زمینا نداریم، نمیدونم بدون چاه و آب چطوری میشه راه اندازیش کرد! چقدر آ ...

برو تحقیق کن همش میاد دستت،چون بستگی به متراژ زمین و جاشم داره. پرورش ماهی یکی از بهتریناست یکی از اهداف خودمه. فکر می‌کنم کشت و کار توت فرنگی و سبزیجات،گلخونه،کفه زدن،رستوران خونگی زدن )یه جای جمع و جور که غذاهای مختلف درست کنین مخصوصا اگه سبزیجات و مواد ارگانیک خودتونم باشه ک محشررر. لباس فروشی هس،میتونی ،غازه مراقبت پوستی راه بندازی،نجاری و خراطی خیلی باحاله،کار با رزین،سرامیک...

چقدر ایده دادی!!!! ایول

همه اینایی که گفتم رو جهاد کشاورزی پشتیبانی میکنه. حتی اگه نزدیک مرز باشی کمکت میکنه محصولاتش رو صادر کنی.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
خوبه ها ولی اینجوری کوچولو موچولو نمیخوام یه کار میخوام که بتونم چند نفرم بیارم اونجا شاغل بشن اطراف ...

اجرکم عندالله و من الله التوفیق. یا علی مولا علیه السلام 

بسم الله. پاک باش و خدمتگزار ! یا علی مولا علیه السلام.