2777
2789
عنوان

مادرشوهر بدجنس😈

458 بازدید | 34 پست

خانما بیاین ببینم 

بگین ک چجوری مشکلاتتونو حل میکنین

یا چ سیاستی دارین ک جذبتون میشن 

چ تخلاق و چ رفتاری دارین باهم

چجوری حرف خودتونو جلو میندازید

او،قندِ روزهایِ تلخِ مَـن است...!❤️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نامادریه مال من همش در حال اذیت کردن شوهرمه امشب میخاست دعوا بندازه تو خونم منم اتیشو انداختم تو خونه خودش پدرشوهرم کتکش زده زنگ زده منو نفرین کردن☺

به عنوان حق‌گو فعالیت میکنم
عمو علی می گفت:هیچکساز سیل خوش نمیادولی همه عاشق نم نم باروننصَدِتو واسه کسی نذار، یه نمه کافیه😉

اخ حرفتو باید با طلا نوشت

نامادریه مال من همش در حال اذیت کردن شوهرمه امشب میخاست دعوا بندازه تو خونم منم اتیشو انداختم تو خون ...

چ عفریته اییه وایییییب

زنگ میزنم میگم مادرجون فلانی گفته شما اینکارو میخایید بکنید اشتباهه بنظرمن البته خودتون ازمن بهترمیدونین و میشناسین اما مم از روی تجربه میگم اینکار زیاد خوبم نیست ها بازم با پدرجون مشورت کنین تصمیم قطعی بگیرین 

اخرشم میشه حرف من 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
ببین آدم باید خوب باشه بزاری بچه هات خوش باشن کیف کنن یه بار به دنیا اومدن .باورکند خوبی کنید خوبی م ...

اخه مشکل اینجاس پسرشون زن ک بگیره حساس تر میشن