2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه 🚫🚫مهم🚫🚫

302 بازدید | 37 پست

سلام

کمک میخوام از کسایی ک دیدن یا شنیدن و یا تجربه کردن 

من میخوام از یه خانواده ای ک اصلا اصلا شرایط نگهداری نوزادشونو ندارن بچشونو بگیرم بنظرتون چجوریه 

برای مراحل قانونی بیشتر

خودشونم راضین تقریبا

برام یه صلوات بفرس.مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر فامیل یا اشنایین ک میبینیشون اصلا اینکارو نکن 

دو سه، نفری دورمون اینکارو کردن اخرش یا، بچه برگشته ب خانوادش یا خانوادش اومدن دنبالش 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
تقریبا راضی هستن ؟ یا کاملن؟فامیلن؟؟؟اگه اره اینکارو نکن

فامیل نیستیم...یه‌بنده خدایی معرفیشون کردن..پدر بچه هنوز نظر نداده یعنی باباش زندانه و به شیشه اعتیاد شدید دارن پدر و مادر..یه بچه ۲ ساله هم دارن که دست پدربزرگ پدریشه...و اونم پدربزرگش بزرگ کرده

برام یه صلوات بفرس.مرسی
ببین قانونی کاری نمیتونی کنی مگه اینکه برگه ولادت و .. داشته باشی

بچه هنوز بیمارستانه و ۳ روزشه..با برگه ولادت میشه نام پدر و مادر جا به جا شه

برام یه صلوات بفرس.مرسی
فامیل نیستیم...یه‌بنده خدایی معرفیشون کردن..پدر بچه هنوز نظر نداده یعنی باباش زندانه و به شیشه اعتیا ...

خانم احتمال زیاد به خاطر مسئله ی اعتیادشون  در آینده خیلی باج میگیرن به هر بهانه ای

نمیدونم ولی حتما حتما قانونی اقدام کنید هرکاری میکنید

که بعدا دردسر نشه

و اینکه اونایی که بچه رو میدن و اطرافیانشون آدرستونو اصلا نداشته باشن حواستون باشه

خدا خیرتون بده کار خیلی خوبی میکنید ❤

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲