2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه 🚫🚫مهم🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست
فامیل نیستیم...یه‌بنده خدایی معرفیشون کردن..پدر بچه هنوز نظر نداده یعنی باباش زندانه و به شیشه اعتیا ...

زندانه زنش‌چجوزی حامله س؟

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دو هفتس افتاده زندان

بیشتر تحقیق کن مشکوکن

مادر اعتیاد نداشته باشه نوزاد معتاد به دنیا میاد

درباره زندان و زمان زندان شوهرشم تخقیق کن

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵ ، وزن الان و شش ماه پس از زایمان +شروع ورزش از ۴ ماه پس از زایمان ۶۴.۵

بهزیستی پدر آدمو در میاره

به نظرم میتونید به بهزیستی خبر ندید

فقط حواستون باشه هیچوقت نتونن ثابت کنن بچه ی اوناست

دیگه مشکلی پیش نمیاد

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

نمیدونم ولی حتما حتما قانونی اقدام کنید هرکاری میکنیدکه بعدا دردسر نشهو اینکه اونایی که بچه رو میدن ...

من دلم برای اون بچه خیلی میسوزه🥺🥺..خوده مادره هم‌میگه دوس ندارم اینده بچم مثه خودم بشه اعتیادشون شدیده

برام یه صلوات بفرس.مرسی
بیشتر تحقیق کن مشکوکنمادر اعتیاد نداشته باشه نوزاد معتاد به دنیا میاددرباره زندان و زمان زندان شوهرش ...

فک میکنم بخاطر اعتیاد مادر بچه هنوز بستریه...شوهرش میدونم پرسیدم و گفتن ک بخاطر دزدی ۲ هفتس زندانه...

برام یه صلوات بفرس.مرسی
به نظرم میتونید به بهزیستی خبر ندیدفقط حواستون باشه هیچوقت نتونن ثابت کنن بچه ی اوناستدیگه مشکلی پیش ...

اگه بهزیستی بفهمه ک بچه رو نمیدن بهم..و امکانشم هس حتی یه شهر دیگه ببرن‌بچه رو...من بیشتر برای شناسنامش ذهنم درگیره

برام یه صلوات بفرس.مرسی
هر جور خودتون صلاح میدونیدولی در کل بدونید این کار یه عمر استرس براتون بهمراه داره که نکنه پیداتون ...

نه پیدا هم بکنن کار خاصی نمیتونن بکنن نیازی به استرس نیست

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اگه بهزیستی بفهمه ک بچه رو نمیدن بهم..و امکانشم هس حتی یه شهر دیگه ببرن‌بچه رو...من بیشتر برای شناسن ...

آره نه اینکه ندن ولی بدن هم بعدشم دردسر داره

بعد تو بیمارستان پرونده زایمان درست نمیشه؟... 

آره شناسنامش هم نمیدونم چیکار میشه کرد