2777
2789

سلام من فردا قراره سرکلاژم رو باز کنم تا الان استراحت مطلق بودم چون قراره زایمان طبیعی کنم بعدش باید ورزش و پیاده روی شروع کنم یا هنوز استراحت کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی سرکلاژت باز کردن؟بااستراخت مطلق و سرکلاژ زایمان طبیعی؟جون ادم درمیاد

اره کلی هم شیاف و امپول استفاده کردم خیلی میترسم ولی دکترم قبول نمیکنه سزارین شم میگه طبیعی

اره کلی هم شیاف و امپول استفاده کردم خیلی میترسم ولی دکترم قبول نمیکنه سزارین شم میگه طبیعی

بایک دکتر دیگ حرف بزن منم کلی شیاف امپول زدم اصلا دهانه رحمم بازنشده بوذ

پول بدی ب دکترای دیگ انجام میدن.دکتر منم قبول نکرد

چندین نفر رفتم یکی قبول کرد.زودترم باید بری نزار دقیقه نود

۳۷ هفته امپزشکم گفت فعالیت معمولی ولی کار سنگین نکن که به ۳۹ برسی استراحتت نسبی باشع میترسم زایمانم ...

راست میگه ۳۷باز کردی در حد کارای روزانه انجام بده از ۳۸شروع کن ورزش سبک و کگل و تو نت بزنی هست هست.برای الان ورزش زوده.زایمان طبیعی ۳۸هفتع سخته من انجام دادم و واقعا سخت بود

فقط 11 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

رحمی که باامپول شیاف سرکلاژ نگه داشته شده.جون ادمو درمیاره تازایمان طبیعی کنی ممکن توراه بچه اکسیژن نرسه کلی خطر پیش بیاد.

ولی دکترای نامرد تاپول ندی الان قبول نمیکنن سز کنن.شده طلا بفروش برو سز .جون بچت نجات بده

وای من مردمو زنده شدم موقع بازکردن سرکلاژ

دیگه بعدش استراحت نکردم ولی اینقد خشک شده بودم اصلا نمیتونستم زانوهامو خم کنم

روزی برای اخرین ویزیت رفتم دکتر گفت گفت باید بفرستمت زایمان

ولی بعد دو هفته ک سرکلازمو باز کرده بودم اصلا دهانه رحمم باز نشده بود

من زایمان اولم طبیعی بود فک میکردم سرکلاژ باز کنم دومی دو هم راحت طبیعی میارم

ولی ب دکتر گفتم میترسم چون دهانه رحمم خیلی سفت و خشک بود رفتم سزارین

خداجون خودت نگهدار دخترنازم و پسرقشنگم باش❤️❤️