2777
2789
عنوان

سرپرستی بچه 🚫🚫مهم🚫🚫

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست
آره نه اینکه ندن ولی بدن هم بعدشم دردسر دارهبعد تو بیمارستان پرونده زایمان درست نمیشه؟... آره شناسنا ...

ممنون ک وقتتو گذاشتی❤️

فقط خیلی سردرگمم

برام یه صلوات بفرس.مرسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم نامه از قیم داشته باشین قانونی میشه بنام زد بازم بپرسین من دختر داییم بچه دار نمیشدن میخواستن قانونی شناسنامه را بنام خودشون بگیرن خرج و مخارج بارداری و زایمان مادر واقعی نوزادم برعهده بگیرن. اونا هم خانواده معتاد و فقیر بودن

فک کنم نامه از قیم داشته باشین قانونی میشه بنام زد بازم بپرسین من دختر داییم بچه دار نمیشدن میخواستن ...

نامه از پدرش دیگه اره؟؟اونا هم همین کارو کردن؟بلخره شناسنامه گرفتن..بچه چند وقتشه ...جایی مشکل نخوردن؟

برام یه صلوات بفرس.مرسی
نامه از پدرش دیگه اره؟؟اونا هم همین کارو کردن؟بلخره شناسنامه گرفتن..بچه چند وقتشه ...جایی مشکل نخورد ...

بچه تا ۸ ماهه زنده بود ماه ۹ تو شکم فوت کرد دختر داییم خیلی افسرده شد چون تمام سیسمونی رو تهیه کرده بود و اتاق بچه رو چیده بودن قسمتشون نشد.

نامه از پدرش دیگه اره؟؟اونا هم همین کارو کردن؟بلخره شناسنامه گرفتن..بچه چند وقتشه ...جایی مشکل نخورد ...

ولی میگفتن با نامه از قیم میخوان قانونی شناسنامه رو با اسم خودشون بگیرن با رضایت والدینش

بچه تا ۸ ماهه زنده بود ماه ۹ تو شکم فوت کرد دختر داییم خیلی افسرده شد چون تمام سیسمونی رو تهیه کرده ...

چقد بد😔😔خدا هیچ کسو به چیزی ک قسمتش نیس دل خوش و امیدوار نکنه خصوصا کسی ک تاحالا مادر نشده

برام یه صلوات بفرس.مرسی
چقد بد😔😔خدا هیچ کسو به چیزی ک قسمتش نیس دل خوش و امیدوار نکنه خصوصا کسی ک تاحالا مادر نشده

آره. نیتتون خیره انشاالله که خدا خودش موانع رو از جلو راهتون برداره و به سادگی و راحتی بتونین جون یک انسان رو نجات بدین و بهش یه زندگی هدیه کنین.