daryabaharr مدیر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 247 عنوان سرپرستی بچه 🚫🚫مهم🚫🚫 | مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 37 پست سلامکمک میخوام از کسایی ک دیدن یا شنیدن و یا تجربه کردن من میخوام از یه خانواده ای ک اصلا اصلا شرایط نگهداری نوزادشونو ندارن بچشونو بگیرم بنظرتون چجوریه برای مراحل قانونی بیشترخودشونم راضین تقریبا برام یه صلوات بفرس.مرسی 1403/06/23 | 02:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
daryabaharr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 247 آره نه اینکه ندن ولی بدن هم بعدشم دردسر دارهبعد تو بیمارستان پرونده زایمان درست نمیشه؟... آره شناسنا ... ممنون ک وقتتو گذاشتی❤️فقط خیلی سردرگمم برام یه صلوات بفرس.مرسی
نمیـدوونم_چی_بزارمـ عضویت: 1402/09/17 تعداد پست: 19217 ممنون ک وقتتو گذاشتی❤️فقط خیلی سردرگمم کاری نکردم ❤ایشالا همه چیز خوب پیش بره #حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲
سمیه_۱۳۶۳ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2140 فک کنم نامه از قیم داشته باشین قانونی میشه بنام زد بازم بپرسین من دختر داییم بچه دار نمیشدن میخواستن قانونی شناسنامه را بنام خودشون بگیرن خرج و مخارج بارداری و زایمان مادر واقعی نوزادم برعهده بگیرن. اونا هم خانواده معتاد و فقیر بودن
daryabaharr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 247 فک کنم نامه از قیم داشته باشین قانونی میشه بنام زد بازم بپرسین من دختر داییم بچه دار نمیشدن میخواستن ... نامه از پدرش دیگه اره؟؟اونا هم همین کارو کردن؟بلخره شناسنامه گرفتن..بچه چند وقتشه ...جایی مشکل نخوردن؟ برام یه صلوات بفرس.مرسی
سمیه_۱۳۶۳ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2140 نامه از پدرش دیگه اره؟؟اونا هم همین کارو کردن؟بلخره شناسنامه گرفتن..بچه چند وقتشه ...جایی مشکل نخورد ... بچه تا ۸ ماهه زنده بود ماه ۹ تو شکم فوت کرد دختر داییم خیلی افسرده شد چون تمام سیسمونی رو تهیه کرده بود و اتاق بچه رو چیده بودن قسمتشون نشد.
سمیه_۱۳۶۳ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2140 نامه از پدرش دیگه اره؟؟اونا هم همین کارو کردن؟بلخره شناسنامه گرفتن..بچه چند وقتشه ...جایی مشکل نخورد ... ولی میگفتن با نامه از قیم میخوان قانونی شناسنامه رو با اسم خودشون بگیرن با رضایت والدینش
daryabaharr مدیر استارتر عضویت: 1400/12/13 تعداد پست: 247 بچه تا ۸ ماهه زنده بود ماه ۹ تو شکم فوت کرد دختر داییم خیلی افسرده شد چون تمام سیسمونی رو تهیه کرده ... چقد بد😔😔خدا هیچ کسو به چیزی ک قسمتش نیس دل خوش و امیدوار نکنه خصوصا کسی ک تاحالا مادر نشده برام یه صلوات بفرس.مرسی
سمیه_۱۳۶۳ عضویت: 1403/04/10 تعداد پست: 2140 چقد بد😔😔خدا هیچ کسو به چیزی ک قسمتش نیس دل خوش و امیدوار نکنه خصوصا کسی ک تاحالا مادر نشده آره. نیتتون خیره انشاالله که خدا خودش موانع رو از جلو راهتون برداره و به سادگی و راحتی بتونین جون یک انسان رو نجات بدین و بهش یه زندگی هدیه کنین.