2777
2789
عنوان

زن داداشی که فوش بدی جلو ما به مامانم بگه

| مشاهده متن کامل بحث + 248 بازدید | 20 پست
نگران نباش چوبشم میخوره ی روزی عروسش باهاش نمیسازه

راستش من منتظر نیستم اون چوبشو بخوره اصلا برام اهمیتی نداره رفتاراش 

بخوام تعریف کنم چه رفتارهای بدی داره یک کتاب میشه مثلا خواهرمن تازه عروسه این مدته تولد بچه های داداشم آمده هرکاری داشتن آمده عروسهای عمه ام خواهرمو پاگشا کردن هنوز عروسمون یه وعده شام دعوتش نکرده 

البته خواهرمم اصلا منتظر دعوت این نیست چندوقت یه با میاد به داداشمو بچه هاش سرمیزه یه چایی میخوره میاد خونه خودمون

خداروشکر دختراش مثل برادرم بار امدن دلسوز مادرم هستن چون بچه بودن مادرم خیلی ازشون مراقبت می‌کرد محبت می‌کرد الان مرتب دختراش به مادرم سر می‌زنند 

من نمیدونم چطور میشه بهت کمک کرد شاید بهزیستی از بیماری های خاص حمایت کنه پرستار کمکی بده 

ولی شما فقط به خدا توکل کن 

داداشتم اگه با زنش بده اصلا اونو نیاره خونه مادرت این دعواها روحیه بیمارو داغون میکنه 

راستش من منتظر نیستم اون چوبشو بخوره اصلا برام اهمیتی نداره رفتاراش بخوام تعریف کنم چه رفتارهای بدی ...

عزمزمه خدا تنتون سلامتی بده

من فقط هستم 😔😔😔کاش یکی بود کمکم میکرد بجای اینکه داداشم هرروز باهاش بحث کنه یا اون هرروز بحث کنن خب باهم بیان کمکم کنن چی میشد مگ کاش خواهر داشتم

عآشِق خُدایی هَستَم کِه وآس هَمیشِه نآمَش رو بآزوهآم هَک شُده اَست💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزمزمه خدا تنتون سلامتی بدهمن فقط هستم 😔😔😔کاش یکی بود کمکم میکرد بجای اینکه داداشم هرروز باهاش بح ...

من قم هستم ای کاش شهر ما بودی کنارت می‌آمدم 

ولی ببین زندگی داداشت یه زندگی شکست خورده هست که یا ترمیم میشه یا متارکه می‌کنند 

با داداشت حرف بزن 

بگو تو همیشه فرصت نداری به مادرت خدمت کنی این دعوای زن و شوهری هست خودش تنها روزی چند ساعت بیاد 

ببین تو فامیل ما عروس دوماد امامزاده هم باشه کسی انتظار کمک نداره 

عمه من سکته کرد زمین گیر شد بعد بچه هاش نوبتی میامدن پیشش یه پسرش خودش پنجاه سال‌ش هست ولی چون خانمش حوصله مریض داری نداشت به جای دعوا با زنش خودش هرشب میام. طبق نوبت از مادرش مراقبت می‌کرد حمام میبرد

شما بپذیر که مشکل داداشتت هست 

نمیدونم درامدش چطوره ولی جای وقت تلف کردن با دعوا با زنش بیاد پیش مادرت یا بیشتر کار کنه کمک خرج باشه دوسه روز پرستار بگیرید

من قم هستم ای کاش شهر ما بودی کنارت می‌آمدم ولی ببین زندگی داداشت یه زندگی شکست خورده هست که یا ترمی ...

فداتشم شما خیلی درک میکنین

فداتشم شما خیلی درک میکنین

مادرتو بسپر به خدا خودش هوای بنده شو 

مطالبم طولانی شد ببخشید ولی حیفم میاد اینو نگم چون خودمو آروم میکنه میگم

مادر سی و پنج سال قبل من وقتی 25 سالش بود و فقط برادرمو داشت یه بیماری مسری خطرناک گرفت مادرمم نه خواهر نه برادر هیچ فامیل درجه یک نداشت که ازش مراقبت کنه مادرشوهرش نامادری پدرم بود که اصلا توجه نمی‌کرده   

تو اون بیماری خیلی ها فوت شدن که ده تا حامی داشتن یا رفته بودن بیمارستان‌های تهران 

اما خدا کمکش کرد زنده موند اون موقع نه من بودم نه خواهرام 

خدامه بنده شو به امید ما نمیزاره 

وجود پدرومادر در کنارم یه امتحانه اگه بلد باشیم سربلند بیرون بیاییم تا اخر عمر زندگیمون بیمه هست کم لطفی کنیم کپن خودمون سوخت میشه

مادرتو بسپر به خدا خودش هوای بنده شو مطالبم طولانی شد ببخشید ولی حیفم میاد اینو نگم چون خودمو آروم م ...

اره عزیزم مچکرم واقعا نیاز داشتم حرفاتو