2777
2789

سلام...

خیلی وقته دنبال اینم تغییر کنم. اون مهارتی ک دوس دارمو زودتر یاد بگیرم ورزشو شروع کنم همه کارام از روی نظم و اصول باشه ولی همش میگم از فردا.کسی اینطوری بوده ک تغییر کرده باشه. میدونم اگه یه تکونی به خودم بدم خیلی چیزا ممکنه درست شه ولی همش امروز و فردا میکنم وقتی به خیلی از همسنام نگاه میکنم میبینم که چ قدر جاموندم از لحاظ درسی ؛شغلی ؛ عاطفی و....

خب نباید بگی از فردا و باید از همین الان شروع کنی

منظورم دقیقا این ساعت نیست

صبح که بیدارمیشی شروع کنی

ما یه گروه زدیم دور هم کتابای مفید میخونیم و زندگیمون سر و سامون میدیم، دوس داشتی بیا

https://t.me/+XWG3XhGOQTRkNGI0

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صبح که پاشدی سخت ترین کارت رو اول انجام بده کش نده به زور هم که شده کم هم باشه انجام بده ولی هر ص ...

دقیقا همینه

باید سخت ترین کار رو تول انجام داد که به مرور هم مغز عادت کنه 

باید از حاشیه امن مغز بیای بیرون

اگه چیزی رو تغییر ندی  یعنی دوباره انتخابش کردی . . . . . . . .   you can trust me , I'm a good Witch 
یه بار دیگه لینک بفرست عزیزم. بافیلترشکن هم نمیشه

به این ایدی پیام بده عزیزم میارمت گروه

Goodwitch567