2777
2789
عنوان

خاک بر سر گوگل با این مطالبش

259 بازدید | 16 پست

حالتون بد میسه نخونید لطفا

دخترم حدوداد۷ ساله و یه عادتی داره که دست میکنه دماغش بعدم تو دهنش! انقد بدم میاد . بیخیالشم نمیشه که نمیشه

امشب گفتم بیا برات عکس میکروب بینی نشون بدم. زدم نت چندتا عکس بود نشون دادم . البته عکس خاصی نبود. 

بعد گفتم الان میزنم عوارضش بیاد برات میخونم. 

وای همش خوب نوشته بود که فایده داره و سیستم ایمنی بدنو قوی میکنه ازین حرفا!!! حالا هی دخترم میگه بخون. میگفتم واستا هیچی ننوشته 

آخرم مجبور شدم از خودم دریارم چندتا نکته چرت بگم‌بهش

اخی😂😂😂

آقایون درخواست ندن! عمریه غلامشم .... عمریه باورمه... خونه امید من فقط خونه مادرمه.... ادخلوا یا زهرا سلام الله علیه ...دلم با نگات زنده میشه ....حواست به من هست همیشه....منو میشناسی مثل یه مادر... نمیشه تو باشی و تنها بمونم.... مگه میشه تو ناخوشی ها بمونم... میخوام تا نفس دارم همینجا بمونم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میترسم تو مدرسه ازین کارا کنه و دوستاش و معلمشون از دخترم زده بشن

آخه خودم یه شاگرد داشتم و ازین کارا میکرد و هی میمالید در و دیوار کلاس،حیلی بدم میومد. نزدیکش نمیشدم 

وای خدایا 😂😂😂

اشکال نداره همون چرت و پرتم یکم کمک میکنه ترک کنه این عادتو 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

جررر

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

الان رفتم خوندم عین واکسن عمل میکنه😂

بهش بگو بچه دماغو شاید مسخره کنید دست برداره 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را         

چمیدونم والاگفتم‌مثل پی پی بینی میمونهانقد بدش اومدامیدوارم ترک کنه

ایشالا ترک کنه 

بهش یاداوری کن چند وقت یه بار چند تا ضرر دیگه از خودت بگو ترک میکنه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
دلم نمیاد مسخره کنهآره میبینی نوشته واکسنه برای بچه!!!

وای حالم بهم خورد😣

از تاریخ ۳۱ شهریور ۱۴۰۳ کاربری دست من بوده     من اینجوریم که میام کامنت مینویسم میگم ولش کن بابا بعدم پاک میکنم😂 بعضی موقعه هم میبینم هم نظرم با یکی دیگه کامنت نمینویسم اونو لایک میکنم😂                                                                                  ایران من ای جان من ای باور و ایمان من                                                                            آزاد شو از بند خویش زنجیر را باور مکن                                                                                            اینک زمان زندگی ایست

دلم نمیاد مسخره کنهآره میبینی نوشته واکسنه برای بچه!!!

بلاخره باید یه کار کنی که ترک کنه 

# یک _ مینیمالیست _ با چادر گُل گُلی 🌱                       الــهی بـرقصـانـد خـدا بـه ســاز تـو جـهانـت را