2777
2789

زندگی باخانواده سخته من ۲۵سالمه واقعا دیگه حس میکنم وقتشه ازدواج کنم برم سرخونه زندگی خودم،

سخته مجردی برام کنارخانواده

یه خواب راحت ندارم حتی

مثلا من امروز خیلی خوابم میومد کسل بودم وقتی خوابم بیاد و نخوابمم دچار سردرد میشم مادرم اومد بالاسرم بیدارم کرد ک بلندشو چرامیخوابی مگه مریضی انقدمیخابی امروز

یا اگه نخوام برم مسافرت باهاشون بااینکه پدرمم توخونه هست ونمیره و اگه بمونم ،تنها نیستم توخونه ،بزور میگن باید بیای و فلان

کلا نمیدونم متاهلی بهتر باشه یا مجردی ولی کلا حس میکنم دیگه وقتشه برم و اگه با مورد خوبی ازدواج کنم خیلی خیلی بهتر از شرایط الانمه. 

شمامجردا چه حسی دارین بازندگی کنارخانواده وچندسالتونه

وخانمای متاهل کسی هست بین شماهاتومجردی مث من بودشرایطش؟بعد ازدواج چطورشد بهترشد شرایطتون؟

کلا ازاینکه خانم خونه خودتونین بهتر نیس بنظرتون؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

خونه مجردی بگیر

یه مودی خردادی ام که زیادی بی احساسم😑 ،اعصابم خورد شه جیغ میکشم هر چی بابام میگه یکم دختر باش حالیم نمیشه همیشه دنبال دعوا ام جالبیش اینجاست وقتی طرفو میزنم گریه میکنم برای مظلوم نمایی😑،راستی قدم ۱۶۵عه وزنم ۵۰ خیلیا بهم میگن سیخ و درازی ولی من عاشق قدمم ،😑میانگرا ام وقتی درونگرا بشه حسم حتی از ۱۰۰متری من رد شی میزنم له میکنمت😑،اما برونگراییم مثل بچه ها میشم آخه کودک درونم به شدت فعاله،خب دیگه بسه  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره واقعا اینا ئ طرف....من بابام بهم تیکه انداخت سر شوهر همین چتر دیقه پیش..دلم شکست خیلی 

حتی مامانم همه میگن بهم..

من نمیدونم خدا کدوم گوریه پس

ک هرچی برا من میاد حکمت و ب صلاح نیست

اگ مردم قاچاق بکنن صلاحه

والا من ازدواج کردم شرایطم از خونه پدرم بدتر شداونجا تو قفس بودم الان تو زندانم

شوهرت چشه

شروع رژیم 8 مهر 1403...وزن اولیه 75....قد 160...از خدای مهربونم میخوام توی این راه کمکم کنه که مهر سال دیگه امضامو به روز کنم وبنویسم به وزن ایده آلم رسیدم...آاااامیــــــن🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ازدواج کن 😐 سوال نداره

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️
خونه مجردی بگیر

نمیتونم اخه ن پول دارم نه خانوادم میزارن اگه صد میلیاردم داشته باشم نمیزارن چون بددلن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

من ی روزه عقد کردم ولی خونه بابامم هرکار خواستم کردم و محدودیتی نبود

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰