2777
2789
عنوان

از یجایی به بعدمجردی چقدر سخته🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 76 پست

خب ازدواج کنی هم یکی هست بهت گیر بده که چقد میخوابی

مجبوری باهاش بری سفر و ماموریتاش

خانم خونه ی خودت میشی معنیش این نیست که ملکه ی قصر میشی عزیزم 😂 من متاهلم دارم اینا رو بهت میگم فک نکنم متاهلی خبر خاصیه

تو هم تو خونه ی بابات مسئولیت داری به هر حال داری باهاشون زندگی میکنی

شما خونه نیاز داری نه آدم این دوتا باهم فرق دارن

از اینکه به یکی بگی خونه رو ترک کنه ، بجا ازدواج چه حسی داری 😐😐😐😐😐😐😐

خونسردم وقتی دعوام کنی ، خونگرمم وقتی دوستمی ، جوک دوست دارم ، اینجا هم همش جوک میگم ، دلم واسه کارای بدم شکسته ، کاش برخوردم با کارام از رو احساس بود نه عقل 💔 مدارج عالی رو در دانشگاه عالی کسب کردم. با پسری که عاشق چشماش شدم،ازدواج کردم❤️ از شب عقد تا الان فقط گریه کردم 💔 داره میگذره ، ولی سخت میگذره💔 الهی شکر ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیتونم اخه ن پول دارم نه خانوادم میزارن اگه صد میلیاردم داشته باشم نمیزارن چون بددلن

همش ب برخورد خودت بستکی دلره

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

مسافرت رو خوب گفتیآدم ناچار میشه جایی بره که دوست ندارهمن هربار به اجبار سفر میرماصلا طبق سلیقه خودم ...

شماچندسالتونه؟

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)

من هیچ مشکلی تو خونه ندارم 

ولی تو جمع های زنونه خجالت میکشم از مجردیم و بد تر از مجردی اینه که حتی خواستگار هم ندارم و اینو همه میدونن همه هی میگن ایشالا بختت باز میشه ایشالا عروس میشی دل میسوزونن برام

من یه دختر  تحصیلکرده ی شاغل و مستقلم که دلم میخواست یه خانوم متاهلِ خانه دار باشم به جای سروکله زدن با بچه های مردم شوهرداری کنم و بچه ی خودمو بزرگ کنم ولی مهرم به دل کسی نیوفتاد تا امروز که ۲۴ سالمه هیج مردی بهم دوستت دارم نگفته یه نگاه محبت آمیز نکرده دستامو تو دستاش نگرفته من لیاقتشو داشتم که عشق رو تجربه کنم ولی کسی منو نخواست ... اگه مردی تو زندگیتون دارید که دوستتون داره قدرشو بدونید زندگی تکراریه شما حسرت خیلی هاس .تحصیلات و شغل و رفیق و گردش و تفریح کمبود های احساسی آدمو جبران نمیکنه 

ببین به درک طرفت بستگی داره 

فرض کن شما متاهلی و میخوای بری مسافرت ولی مریضی اگه همسرت آدم باشعوری نباشه به زور میبرت 

من ۱۹م مجردم 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙

من ۴۴ سالمه قسمت نشد ازدواج کنم، کل مسئولیت خونه افتاده رو دوش من از کارای خونه بگیر تا کارای بیرون تازه باید کار کنم خرج خودمو هم دربیارم اگه میدونستم قراره زندگیم این بشه سخت نمیگرفتم و همون جوونی ازدواج میکردم

شما خونه نیاز داری نه آدم این دوتا باهم فرق دارن

خونه نمیزارن بگیرم براهمین ازدواجو راه نجاتم میبینم.

اگه شرایطشو داشتم حتمااین کارو میکردم

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)