2777
2789

من میخوام تازه مشاور تحصیلی بگیرم و مشاور گفته سالی ۳۰ تومن و باید تو ۳ ماه پرداختش کنی ، با اینکه نمی تونم برنامه ریزی کنم و به مشاور نیاز دارم ولی خب دلم میسوزه به حال بابام اگه قبول میشدم مسئله ای نبود میترسم قبول نشم😪

چیکار کنم ۳۰ تومن می ارزه برا مشاورر؟؟

همه چی به پشتکار خودت برمیگرده اگه واااقعا میدونی اراده اشو داری آره می ارزه که با برنامه و اصولی هم پیش بری البته نسبت به درست حسابی بودن مشاورتم باید مطمئن باشی دیگه از شاگردای قبلیش راجبش تحقیق کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیییلییی زیاده چه خبره!!!!

درساتووباتوجه به حجمشون دوقسمت کن

زمان باقی مونده رو تقسیم‌کن مثلا اگر ۷ ماه وقت دادی ۲ماه فاز مطالعاتی،۲ماه فاز دو مطالعاتی(نصف درس هات تو فاز یک و اون نصف دیگه تو فاز دوم باید تموم‌بشن،اخرهر هفته مرور دروس اون هفته رو داشته باش،دوهفته ی اخر هرفاز هم مرور و جمع بندیه)

حالا از ۳ماه باقی مونده دوماهش مرور کامل و حمع بندی و تست و...

ماه اخر‌کلاس نکته و تست اگه میخوای وازمون ازمایشی و تست ها کامل‌کنکور سالهای قبل

باتوجه به اینا خودت برنامه ریزی حجمی هم انجام‌بده

سوال دیگه ای هم داشتی حتما بپرس ازم💞

خیییلییی زیاده چه خبره!!!!درساتووباتوجه به حجمشون دوقسمت کنزمان باقی مونده رو تقسیم‌کن مثلا اگر ۷ ما ...

میشه دقیق تر توضیح بدی من نفهمیدم

الان مثلا کسی ک بخواد از فردا شروع کنه کلا تا اردیبهشت وقت داره چطوری طبق چیزی ک گفتید برنامه ریزی کنه

میشه دقیق تر توضیح بدی من نفهمیدمالان مثلا کسی ک بخواد از فردا شروع کنه کلا تا اردیبهشت وقت داره چطو ...

تاچندم اردیبهشت؟ من دقیقا نمیدونم چندهفته وقت دارید

ولی بیشتر از نصفش میشه فاز ۱ و ۲ مطالعه تو فاز مثلا دروس زیست و فیزیک و شیمی و زبان میخونید+جمع بندی اخرهفته +جمع بندی اخر فاز مطالعاتی

توفاز ۲ مثلا دروس شیمی و ریاضی و ادبیات +همون سبک مرور و جمع بندی فاز ۱

تااینجاهرمطلب یکبار خونده شده دوبار مرور شده(یباراخرهفته یه بارهم اخرفاز مطالعاتی)

زمان باقی مونده رو باید اول مرور کلی داشته باشید ماه اخرهم فقط تست و تحلیل تست و ازمون 

تاچندم اردیبهشت؟ من دقیقا نمیدونم چندهفته وقت داریدولی بیشتر از نصفش میشه فاز ۱ و ۲ مطالعه تو فاز مث ...

ببین از آبان بخوام شروع کنم و شما فکر کن پایم هم صفره ماه آخرم ک فکر نکنم برا جمع بندی وقت کنم تا خود اخرای اردیبهشت باید بخونم

نمیدونم جدی چیکار کنم امسال رتبه خوبی بیارم