2777
2789
عنوان

از یجایی به بعدمجردی چقدر سخته🙂🙂🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1468 بازدید | 76 پست

۲۰ سالمه ۲ ساله با خانوادم مسافرت نمیرم و مامانمم گیر نمیده و گاهی خودش تنها میره گاهی با بابام البته با داداشام میمونم چون تنها تو خونه میترسم اتفاقا الانم میگفت ی هفته ای بریم شهرستان گفتم من نمیام حل و حوصله مسافرتو ندارم 

خوابمم ک کلا مامانم گیر نمیده چون مامانم خودش خ اهل خوابه

در کل ب تنها جیزی ک نمیتونم فک کنم ازدواجه 

چون فعلا ستقلال و ثبات شخصیتی و احتماعیم چالشه برام 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیز بهتره‌ از کلمه دیگه استفاده کنی یعنی چی خدا کدوم... متاسفم

بعضیا انقدر خستن و فشار روشونه از ناراحتی زیاد اینجور صحبت میکنن من حس میکنم این خانم الان ناراحته اینجوری گفته🙂

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
خونه نمیزارن بگیرم براهمین ازدواجو راه نجاتم میبینم.اگه شرایطشو داشتم حتمااین کارو میکردم

ازدواجی که به خاطر فکر این باشه که از اینجا راحت شم، عجله ای میشه و اشتباه میشه. آدم خوب و درست پیدا کردی اونوقت

بعد توی ازدواج هم یکی کنارت زندگی میکنه اونم توی زندگیت نقش خواهد داشت میخواد باهاش بیرون بری یا تایمی که بیداره شمام بیدار باشی

منم همینم

۲۵ سالم شده

گاهی با مامانم بحثمون میشع میگه کی از گردنم باز میشی

همیشه اینجوری نیست ولی گاهی میگه دلم میشکنه

خاستگارم بیاد نمیتونم قبول کنم آخه به دوست پسرم قول‌دادم پاش وایسم

اونم دانشجوعه فعلا ٫ ن کار داره ن خونه

نگرانی زیادی از آینده دارم

کاربری دست دو خواهره (یسنا و یاسمن) ، منو خواهرم از بس ترکیدیم دیگه شماره ای واسه عضو شدن نداشتیم ، اینو شراکتی استفاده میکنیم😂
من هیچ مشکلی تو خونه ندارم ولی تو جمع های زنونه خجالت میکشم از مجردیم و بد تر از مجردی اینه که حتی خ ...

اگه متولد ۷۹ هستی سنی نداری که اطرافیانت فرهنگ پایینی دارن

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
عزیزم شوهر اینقدرام بیشعور نیس معمولا

قصد جسارت به آقایون رو نداشتم موردی که دیده و شنیده بودم گفتم به هرحال همه جور آدمی پیدا میشه 

هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙