2777
2789
عنوان

خواهرم‌ میخواد درس نخونه

213 بازدید | 26 پست

امسال نهم بود تجدید شد

همین ۱۷ ام هدایت تحصیلیا اومد

هر مدرسه ای ک رفتیم پر شده بود، ناحیه ام‌رفتیم گفتن امسال باید ی رشته بدردنخور بخونه سال دیگه شهریور بیاد امتحاناشو بده رشته شو عوض کنه

خواهرمم میگه نه این همه از وقتم بزنم امسال برم‌ مدرسه ک‌ چی

چیکار کنه بنظرتون

دعا کنین به اونی‌ ک دوسش دارم برسم:))))

زیرمیزی بدین به مدیرا اوکی میکنن

بی حوصله ام ... چنان که غم می ریزد                                                                                                                                           یک لحظه اگر تکان تکانم بدهند                                               ..🚶‍♀️...🚶‍♀️     ...            🚶‍♀️        ...                      🚶‍♀️              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بفرستینش آرایشگری.

آره اینم هست

یعنی دیگه کلا نخونه؟ مامانم بهش میگه هم امسالو نخون سال دیگه برو همون رشته ای ک میخوای

رشته بدرد نخور بره تهشم پوچ ک بدتره، وقتش الکی هدر میره

بنظرم سال بعد بره 

امسال هم زبان رو حسابی کار کنه و ی مهارت یاد بگیره بیشتر به درد میخوره تا اینکه بره ی رشته ای ک دوست نداره

ولی مجبورش کنید ک وقتش رو مفید استفاده کنه

آره اینم هستیعنی دیگه کلا نخونه؟ مامانم بهش میگه هم امسالو نخون سال دیگه برو همون رشته ای ک میخوای

امسال بره آرایشگری سال دیگه اگه دوست داشت همون رشته ای که میخواد بره مخصوصا که میگی به گرافیک علاقه داره پس تو میکاپ هم موفق میشه.

من فوق لیسانس گرفتم ولی نشد تو رشته خودم کار کنم.

بنظرم سال بعد بره امسال هم زبان رو حسابی کار کنه و ی مهارت یاد بگیره بیشتر به درد میخوره تا اینکه بر ...

آره با دوستاش دارن برنامه میریزن باهم ی کلاسی برن ، طفلی خیلی گریه کرد بخاطر اینکه امسال اینجوری شد

امسال بره آرایشگری سال دیگه اگه دوست داشت همون رشته ای که میخواد بره مخصوصا که میگی به گرافیک علاقه ...

آره به آرایشگری ام خیلی علاقه داره ، مرسی گل💖

آره با دوستاش دارن برنامه میریزن باهم ی کلاسی برن ، طفلی خیلی گریه کرد بخاطر اینکه امسال اینجوری شد

الهی بمیرم من درکش میکنم

منم ۱ سال پشت کنکور موندم و خیلی سخت بود میدیدم دوستام همه میرن دانشگاه

ولی اون میتونه الان زبانش رو تو یک سال فوق العاده قوی کنه میتونه یه مهارت و ساز یاد بگیره کلی وقت داره