2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت واقعا وجود داره؟؟؟

372 بازدید | 45 پست

٩روزه از پريودم گذشته از يه هفته مونده به وقتم هر روز دارم بي بي چك ميزنمو منفي ميشه واقعا ديگه خسته شدم يعني بي بي چك مثبتم وجود داره😔😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم فکر میکنم بقیه خیلی خارق العاده هستن که بی بی چک دو خط میبینن  

دلم میخواست تا عید مامان بشم ولی نشد... دلم بی بی چک مثبت میخاد....ازمایش مثبت...خرید سیسمونی....تیکر بارداری ...نمیدونم کی انتظار تموم میشه 

مي دونين وقتي تو اقدامين ارامش مهم ترين چيز اصلا بهش فكر نكنين من تحربه خودم را ميگم سر اولين بارداري خيلي منتظر بودم مدام بي بي مي زدم ماه سوم ك بي خيال شده بودم بي بي مثبت شد

سر دومي هم ك تمام تلاشم را براي ريلكس بودن كردم☺️

نتيجه مي گيرين حتما 

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود

خوب عزیزم برو دکتر شاید کیستی چیزی داری از یه هفته مونده که نباید میزاشتی زود بود 

اینهمه به خودت استرس وارد میکنی 

یا نهایت الان یه از بده اگه منفی‌بود برو دکتر 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
٨ماه اقدامم تا حالا عقب ننداخته بودم ولي اين ماه ٩روزه كه عقب انداختم

عقب انداختن تو اقدام نشونه خوبيه عزيزم يعني داره اماده ميشه رحم براي بارداري

شايد الان هم باردار باشي هر چي خير 

هرچه دلم خواست نه آن میشود ..هرچه خدا خواست همان میشود
مي دونين وقتي تو اقدامين ارامش مهم ترين چيز اصلا بهش فكر نكنين من تحربه خودم را ميگم سر اولين باردار ...

ميدونم عزيزم استرس خيلي بده نميزاره باردار شي ولي چطور ميشه بي خيال بود انتظار خيلي چيزه بديه