2777
2789
عنوان

یه چیزی درباره بچگیم واقعا ذهنم رو درگیر کرده🤷‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 469 بازدید | 48 پست
اصلا بعد سال ها یهو یادم آمدمغزم هنگ کرد

تاپیکو ببند و ولش کن...

منم این حالات رو دارم

یهو یادم میاد ۱۰ سال پیش سرکلاس شیمی به معلممون جلو همه اینو گفتم میخوام خودمو دار بزنم یهو 😅

صبح شده فرزندم 😂پزشکی سخته خیلیی؟ یا شایعه پراکنی میکنن و قابل تحمله 😂

خیلییی هم سخت نیست البته من دندون پزشکی میخونم نه پزشکی 

فقط باید درس خوب بخونی مادرم😂

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاپیکو ببند و ولش کن...منم این حالات رو دارمیهو یادم میاد ۱۰ سال پیش سرکلاس شیمی به معلممون جلو همه ...

این هیچی من واقعا خاطرات اون سال ها یادم رفته بود الان به ذهنم هجوم آوردن

یه مغازه ای پایین خونمون بود

من تنهای رفتم خوراکی بخرم

گیر داد لپ عمو رو بوس کن

منم کردم

ولی درجا رفتم بالا گذاشتم کف دست مامانم

《این بار از خیابان گذشتم اما دستی نبود که دست‌هایم را بگیرد(هردو در نهایت میمیرند)》۲ سال خوانده خاموش بودم 🥲😂🌸بالاخره عضو شدم 🎀 میگن که شبیه دختر پروفایلمم

این هیچی من واقعا خاطرات اون سال ها یادم رفته بود الان به ذهنم هجوم آوردنیه مغازه ای پایین خونمون بو ...

اولا که سعی کن فکرش نکنی

اگرم فکر میکنی خیلییی کلی به یادت بیار و جزیی نشو

بعدم سعی کن طنز و با خنده تحلیل کنی...

خیلییی هم سخت نیست البته من دندون پزشکی میخونم نه پزشکی فقط باید درس خوب بخونی مادرم😂

واای من هدفم دندونه 😂🥲

چقدر عالییی، بدون داری آرزوهای یکی دیگه رو زندگی میکنی 

میتونم بپرسم ترازت چند شد ؟ 

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

اولا که سعی کن فکرش نکنیاگرم فکر میکنی خیلییی کلی به یادت بیار و جزیی نشوبعدم سعی کن طنز و با خنده ت ...

اره کلا دارم میخندم 

و خداروشکر میکنم که همیشه از اون بچه هام که همه چیز رو به پدر مادرم میگم

واای من هدفم دندونه 😂🥲چقدر عالییی، بدون داری آرزوهای یکی دیگه رو زندگی میکنی میتونم بپرسم ترازت چن ...

شرمنده گلی 

ولی من بیشتر سهمیه کمکم کرد...

شرمنده گلی ولی من بیشتر سهمیه کمکم کرد...

عهه سهمیه داری؟! چرا شرمنده؟ لذت ببر از موقعیتت

تاثیرات رو خوندم افسردگی گرفتم 😂😂😂

ان شالله موفق تر باشی عسیسم

واسم دعا کنید... ی کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

عهه سهمیه داری؟! چرا شرمنده؟ لذت ببر از موقعیتتتاثیرات رو خوندم افسردگی گرفتم 😂😂😂ان شالله موفق تر ...

اره😂😂😂

عهه سهمیه داری؟! چرا شرمنده؟ لذت ببر از موقعیتتتاثیرات رو خوندم افسردگی گرفتم 😂😂😂ان شالله موفق تر ...

مرسی دورت بگردم 

موفق باشی

نگران کنکور هم نباش انقدر شاخ نیست 

مرسی دورت بگردم موفق باشینگران کنکور هم نباش انقدر شاخ نیست

امسال که پدرم در اومد ولی امیدوارم 🥲😂

چند درصدی؟ پیام قبلم رو ویرایش زدم ی بار دیگه بخون😂

خببب دیگه من بیشتر از این بگم به فنا میرم 

امسال که پدرم در اومد ولی امیدوارم 🥲😂

موفق باشیییی