2777
2789
عنوان

بي بي چك مثبت واقعا وجود داره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 45 پست
عزیزم کار خاصی نکردی تو این مدت؟؟ منظورم آی وی اف و اینا؟؟ 

نه عزیزم تخمدونهام زیاد از حدبزرگ شدن وخونریزی میکنن.فعلا نمیتونم از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنم که برم توسیکل ای وی اف واینها

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرگ بر بی بی چک 😭😭😭 یعنی از زندگی سیر شدم از بس که بی بی چک منفی دیدم. من 14 ساله ازدواج کردم هن ...

مشکلت چیه؟

فقط خدا حال دلم را میداند...باردارنیستم تیکرزدم به امید روزی که واقعی بشه.هرکی دوست داشت واسم دعاکنه۴ساله منتظرم
مرگ بر بی بی چک 😭😭😭 یعنی از زندگی سیر شدم از بس که بی بی چک منفی دیدم. من 14 ساله ازدواج کردم هن ...

اخي عزيزم الهي به حق شش ماهه امام حسين هممون اين ماه جواب بگيريم حتما دعات ميكنم

مشکلت چیه؟

والا تادیروز میگفتن مشکلی ندارم همه آزمایشا و عکس رنگی و آزمایش اسپرم شوهرم خوب بوده. دیروز یه دکتر بهم گفت لوله هاتو بابد لاپاراسکوپی کنی یکم چسبندگی داره. تنبلی تخمدانم یکم دارم که با دارو و آمپول فولیکولام خوب شد اما جواب نگرفتم هنوز

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
اخي عزيزم الهي به حق شش ماهه امام حسين هممون اين ماه جواب بگيريم حتما دعات ميكنم

مرسی عزیزم. این ماه که من باردار نمیشم. تازه منشی برای برج 9 برام نوبت زده که برم ببینم دکتر چی میگه واسه لاپاراسکوپی 😢 خسته شدم دیگه بخدا

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍

انشالا شما به زودی باردار بشی و بیای خبرشو بدی بخدا من که خیلی خوشحال میشم میشنوم کسی دورو برم باردار بشه 😊

پسرم دنیامه ⁦❤️⁩😍
والا تادیروز میگفتن مشکلی ندارم همه آزمایشا و عکس رنگی و آزمایش اسپرم شوهرم خوب بوده. دیروز یه دکتر ...

انشالله مامان میشی عزیزم.

عزیز دلم ناراحت نباش  چرا iui انجام نمیدی ؟ من سال دیگه حتما انجام میدم اگه تا اون موقع باردا ...

دو بار انجام دادم منفی شد

خانومای منتظر هر روز و هر لحظه و با هر نفسم برا همتون دعا میکنم. 
٨ماه اقدامم تا حالا عقب ننداخته بودم ولي اين ماه ٩روزه كه عقب انداختم

عزيزم از تيكرت فهميدم بالاخره باردار شدي

بالاخره بي بي چك مثبت ديدي 😜 براي من هم دعا كن 

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍
والا تادیروز میگفتن مشکلی ندارم همه آزمایشا و عکس رنگی و آزمایش اسپرم شوهرم خوب بوده. دیروز یه دکتر ...

عزيز دلم شما باردار شدي بالاخره 

خداروشكر عزيزم بهت تبريك ميگم گلي خانم

😘😘😘

چيكار كردي؟

بالاخره نوبت مثبت شدن بي بي چك منم شد 😍😍