2777
2789
عنوان

انقدر گریه کردم دارم میمیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 350 بازدید | 42 پست
مرسی از نگاه قشنگت عزیزدلم💗🌸هدفم مهمتره،یاد طعنه هاش میوفتم دستام مشت میشه از ناراحتی

به هدفت اهمیت بده عزیزم، شاید ایشون هم خواسته از کارت تعریف کنه ولی به روش خودش. مثلا منظورش این بوده که این هنر از یه شخصی که چند سال تو کار بوده برمیاد خواسته بگه تو فوق‌العاده و هنرمند هستی. به هدفت فکر کن گلم ❤️🌹

به هدفت اهمیت بده عزیزم، شاید ایشون هم خواسته از کارت تعریف کنه ولی به روش خودش. مثلا منظورش این بود ...

نه عزیزم کاش میشد طعنه هاش رو برات بگم که بدونی چجوری میگه،،،مثلا تو جمع گفت نکنه میری خونه کسی برات میکشه😏بعد گفت مچ یکی و گرفتم دیروز برگه رو گذاشته زیر دستش کشیده و نگاه من میکرد زیر چشمی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فوق‌العاده میکشی احسنت به تو دختر ... وقتی به این قشنگی میکشی فقط به کارت اهمیت بده بیخیال حرف دیگرا ...

قربوووونت برم مرسی که بهم امید میدی که ادامه بدم و شما باعث بشی انگیزه پیدا کنم،خدا جایی برات جبران کنه آمین

قربوووونت برم مرسی که بهم امید میدی که ادامه بدم و شما باعث بشی انگیزه پیدا کنم،خدا جایی برات جبران ...

مرسی قشنگم انشالله که همیشه معجزه سر راهت باشه و حاجت روا باشی مهربونم 🌹❤️