2777
2789
عنوان

هاله سینتون کی تیره شد مامانا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 52 پست
مامان پرانرژی حالا ویارتم فرق میکرد تو دختر پسر ؟ من الان تهوعم و خستگیم خیلییییی بیشتره از سر پسر ...

خخخخخ اره یکم ادم بیحالتر و خسته تره البتتتتته به نظرم این ربطی به جنسیت نداره چون بدن ادم به مرور زمان تحلیل میره و ضعیف میشه این حسا تو هر بارداری بیشتر میشه.مثلا سر این سومی هم حالم خوب نبود زیاد و برعکس شکم اول که خییییلی سرحال بودم اینبار بی جون بودم مامانم میگفت حتما دختره چون حالت خوب نیست ولی خودم از روز اول اطمینان صد در صد داشتم که پسره.حتی قبل سونو به همه جنسیتشو گفتم با اسمش😂😂سر هر سه تاشون خودم میدونستم جنسیتش چیه.شمام به حس مادرانت رجوع کن ببین حست چی میگه مطمئن باش همونه

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قلبش چند هفته تشکیل شد؟؟؟

والا سر اولی به همه میگفتم دختره ...از بس عشق دختر بودم ولی ته ته دلم میگفت پسره ... که پسرم بود سر اینیکی حسم میگه دختره ولی باز میترسم رکب خورده باشم از حسم نمیدونم .... یه روز مطمئنم دختره یه روز شک میکنم 😂....خواهر من حس تو رو داشتم اان دنبال رنگ دور ممه بودم عاخه 🤣

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
قلبش تو هفته ۷ تشکیل شد ولی خیلی ضعیف بود ۱۲۰ تا میزد ... دکترم گفت تازه تشکیل شده ضعیفه 

قلب جنین پسر تو پنج شش هفته تشکیل میشه ولی دختر هفت هشت هفته.انشاالله که دختر باشه عزیزم😍😊من پسرام اول شش هفته رفتم سونو تشکیل شده بود.ولی دخترم توی هشت هفته تشکیل شد

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪
قلب جنین پسر تو پنج شش هفته تشکیل میشه ولی دختر هفت هشت هفته.انشاالله که دختر باشه عزیزم😍😊من پسرام ...

خدا حفظشون کنه جوجوها رو 😍😍

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
😂😂😂... هی وای من ... هر چی میخوایم قبل ان تی تعیین جنسیت کنیم مثال نقض پیدا میشه .... حتما ربطی ن ...

عزززیزززم ایشالا هر چی دوست داری باشه نی نی جون😙😙😙

تو در من نهاده شدی و من از آن روز آغاز شدم❤❤