2777
2789
عنوان

هاله سینتون کی تیره شد مامانا؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1212 بازدید | 52 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فک کنم همون اولا تیره شده بود .... خدا کنه منم مثل تو باشم سر دختر کمتر تیره شه ... پسرم ۴ سالشه ...

🖑🖐انشاالله که دختره.پسر منم عاشق ابجی بود خدا مراد دلشو داد.خودمم که دیگه هلاااااک بودم واسه دخمل😍

یه مامان ۲۹ ساله پر انرژی💪💪مامان مهراس ماهور مسیحا  من میتوااااااانم💪

مامان پرانرژی حالا

ویارتم فرق میکرد تو دختر پسر ؟ من الان تهوعم و خستگیم خیلییییی بیشتره از سر پسرم .... البته شاید عوارض پیری باشه😂

صد در صد تیرهایی که شلیک نمیکنیم ، به هدف نمیخورند 
بچه ها شما جرات دارید رابطه جنسی داشته باشید؟من ندارم. به خاطر همسرم میگم گناه داره

من که جراتش و دارم دکترم گیر داده نداشته باش

سینه من اصلااا تیره نشده بود بچمم پسره اتفاقا دو تا از دوستام که تیره و سیاه شده بود بچه هاشون دختر بود من فکر می کردم تیره شدن سینه نشونه دختر بودنه بچس  

تو در من نهاده شدی و من از آن روز آغاز شدم❤❤
سینه من اصلااا تیره نشده بود بچمم پسره اتفاقا دو تا از دوستام که تیره و سیاه شده بود بچه هاشون دختر ...

😂😂😂... هی وای من ... هر چی میخوایم قبل ان تی تعیین جنسیت کنیم مثال نقض پیدا میشه .... حتما ربطی نداره