2777
2789
عنوان

افسردگی‌ تولد

79 بازدید | 4 پست

بیاین یه چیزی بگین خلاص شم

امروز تولدم بود افسردگی‌روز تولد گرفتم اصلا معلوم نیست چمه

هی میخندم دو دقیقه بعد عین چی اشک میریزم

هی به‌خودم‌میگم‌چته، خودمم خسته شدم اه

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بی خیال باوا منم چن روز پیش تولدم بود ۳تا شاخه رز برا خودم گرفتم😁

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰

بی خیال باوا منم چن روز پیش تولدم بود ۳تا شاخه رز برا خودم گرفتم😁

اصلا نمیدونم برای چی ناراحتم

از این بیشتر اعصابم بهم میریزه

هی به خودم‌میام میبینم گریه کردم

باید از سمت خدا معجزه نازل بشود...                                          تا دلم باز دلم باز دلم دل بشود...                                            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم چندوقت پیش تولدم بود منتظر یه جرقه بودم که اشکام سرازیر بشه همینم شد.دستم خورد به قابلمه داغ انگ ...

دقیقا منم هی همینجوری گریه میکنم

اصلا نمیدونم برای چی ناراحتماز این بیشتر اعصابم بهم میریزههی به خودم‌میام میبینم گریه کردم

گریه کن گریه مقدسه

زمانی که استخوونام در حال خورد شدن بود زمانی که پر از درد بودم خدا بود که نجاتم داد خدا بود که نور امید رو در سینه من تابوند بهترین مرهم بهترین یار و رفیق من خداست اندازه تمام آسمان و زمین شکرت ای بی نهایت ای بی همتا ای مرهم❤️💕😍💞💫💚دختری از خطه شمالم😉🥰