سلام به همه تو این هفته میخوام برم مسافرت بین تبرز و کرمانشاه موندم به نظرتون کدوم بهتره هیچ کدوم رو تا حالا نرفتم ولی میگن کوردا مهمان نواز تر هستن لطفا اگه تجربه سفر به این شهرا رو دترید راهنماییم کنید
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
[QUOTE=353229810]سلام، من تبریزی هستم، هوا کاملا مطبوعه برای سفر،، ولی مونده به سلیقه تون،، کدوم شهرین؟ [/QUOTEرشت هستم عزیزم چه جاهای دیدنی داره جز شاه گلی و بازار ؟
الان آب و هوای تبریز واسه مسافرت بهترهمهمون نوازی میخوایم چیکارمیریم تفریحمونو میکنیم میایم دیگهپول ...
برای من خیلی مهمه رفتار خوب و صمیمی مردم اون شهر به پول هم ربطی نداره من یزد رفتم هنوز خونگرمی مردمش تو ذهنمه ولی تو مسافرت سرعین جواب سوالمونم کسی نمیداد و همه ترکی حرف میزدن و حس خوبی نداشت برام
برای من خیلی مهمه رفتار خوب و صمیمی مردم اون شهر به پول هم ربطی نداره من یزد رفتم هنوز خونگرمی مردمش ...
شهرای ترک زبان اکثرا اونجوری ان
تبریزم که خیلی بیشتر به این چیزا معروفه
ولی خب هدف از مسافرت خوش گذرونی و تجربه جدیده
هر شهری هم آدم خوب و بد داره. نباید درگیر این چیزا باشیم
یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
[QUOTE=353229810]سلام، من تبریزی هستم، هوا کاملا مطبوعه برای سفر،، ولی مونده به سلیقه تون،، کدوم شهر ...
ببخشید دیر جواب میدم الان دیدم پاسخ شمارو،، مردم سرعین تورک هستن ولی تورک سمت اردبیل هستن،، تبریز شهر بااصالت و بافرهنگی هست، لطفا با تورک های اطراف مقایسه نکنین،، جاهای دیدنی خیلی زیادی داریم،،، بزنین گوگل میاره واستون،، تفرجگاه عینالی، مقبرالشعرای شهریار،، روستای کندوان در نزدیکی تبریز هست،، آبشار شبستر،، آبشارمرند،، تقریبا تو بیس کیلومتری تبریزن،، سد نهند رو داریم،، و هزارتا بهشت دیگر،آسیاب خرابه وکلیساخرابه هم تو کلیبر دیدنی هستن،
بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭
ببخشید دیر جواب میدم الان دیدم پاسخ شمارو،، مردم سرعین تورک هستن ولی تورک سمت اردبیل هستن،، تبریز شه ...
بعد چند ماه پیامتون رو دیدم الان ما مسافرت تبریز رو رفتیم عالی بود هم هوا هم مردم با فرهنگی داشت و با سرعین قابل مقایسه نبود کندوان جالب و زیبا بود کلیسای جلفا هم خیلی خوب و با صفا بود و در کل تجربه ی خوبی بود سفر به تبریز